Şimdi Ara

Kedinizin Ağız Kokusu ve Yarası İçin Yoğurt!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 8 yaşında ve sokaktan bulup büyüttüğüm bir kedim var. Yaklaşık bir sene önce ağzında koku oluşmaya ve kanamalar görmeye başladım. Bayağı yara oluyordu.

Bir veterinere götürdüm ve yaşından dolayı olabileceğini bu yaşa göre oldukça iyi bile bulduğunu söyledi ve bana bir çeşit toz verdi, kuru mamasına dökün diye. Denedim ama pek faydasını görmedim.

Bir süre sonra rastlantı ile benimle beraber yoğurt yedi kedim. Ama sadece avucuma verince yiyor, kabına koyunca yemiyordu. Neyse haftada iki üç gün avucuma koyduğum bir hayli de bol yoğurdu tamamen silip süpürmeye başladı. Yaklaşık iki üç hafta içinde de ağız kokusu gitti. Sonra baktım yaraları da gitti. O gün bu gündür kedime düzenli olarak yoğurt yediriyorum. Artık hiç ağız kokusu ve yarası yok.

Denemenizi tavsiye ederim, zaten yararlı ve her evde olan bir şey yoğurt, size iyi gelen onlara da iyi geliyor demek ki.

Not: Yaş mama vermiyorum, bazen bizimle birlikte pişen yemeğin etinden patatesten kıymadan veriyoruz o kadar, royal canin fit 32 ile besliyorum.

• Yoğurt yer kediler evet, ki yoğurdun zehire karşı da etkisini düşünürsek işe yaramış olabilir mikroplar karşısında da.

Bide patates vermeyin kedinize, ishal yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

temizmama'da bonacibo kuru mamalar çok taze oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.