Şimdi Ara

kedimin yutkunamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    2 ay önce kedimizi (3,5 yaşında, kısır, erkek) parazit aşısına götürdüğümüzde veteriner kulaklarında enfeksiyon olduğunu söyledi ve kulaklarını temizledi. bu sırada hayvancağız baya hırpalandı. eve geldiğinde solundan seslendiğimizde, sağına bakıyor, koltuğa zıplarken bile hedefi tutturamıyordu. halini siz düşünün.

    takip eden birkaç günde kedimizin yutkunamadığını gördük, su bile içemiyordu. bir süre şırıngayla su verdik. arada tekrar veterinere götürdük kontrol için, bir problem olmadığını zamanla geçeceğini söyledi.

    ancak kedimiz hala zor yutkunuyor. normalde nefes almadan yediği mamayı ağzında döndürüp döndürüp düşürüyor falan. yutkunurken kafasını kuş kafası gibi yapıyor. 21 aralıktan beri 1.3 kg kaybetti (5.3tü, şu an 4 kilo).

    mama olarak royal canin kısırlaştırılmış veriyorduk, bayılarak yiyordu daha önce. iki aydır yemek istemiyor. eve misafir kedi geldi geçende, onun dandik mamasına bayıldı hep ondan yemeye çalıştı. mamasını değiştirmeyi düşünüyorum, ne önerirsiniz? küçük taneli olursa daha mı kolay yer?

    başka ne yapabiliriz? daha önce böyle bir şey yaşadınız mı?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.