Şimdi Ara

Kedimin türü (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eskiden bende siyam kedisi vardı onun aynı beyazına benziyor ama siyam deil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Kedinin türü Cream colourpoint british shorthair maşallah çok güzelColourpoint yerine sadece point olarak da geçebilir internette cream point,red point vs. Bende de var bir adet psikopat

Kedimin türü (SS'li)
     Kedimin türü (SS'li)

Sendekinin cinsini bulabildin mi aynısı bende de var. Tekir cinsi diye geçiyor herhalde. Dikkat ettimde bu tekir cinslerinin hepsi uysal oluyor pek anormal hareketleri yok yani. Sende durum nasıl :)

Kedimin türü (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cihan8 -- 29 Ocak 2016; 22:56:15 >

• Çok şirin, tatlılıktan ölecek nerdeyse

• Kedinin türü Vaşak.

• 1cihan8 kullanıcısına yanıt
    Valla benimki psikopat bildiğin uyuyor olsun mutfakta bi çatal kaşık sesi duysun fırlar koşarak peşini bırakmaz vermezsen atlar tabağından yemeye çalışır Çok kızdırmazsan tırmalamaz ama benim seviş şeklim sert küçüklükten de öyle yapıyorum hani mıncırıyor gibi deliriyor geçiriyor tırnakları Sallanan herhangi bir şey görürse acımaz örneğin kapşonlu sweatin kapşonunun ipini üstünde sallanıyor görsün direk atlar üstüne bi de tırnağı geçirir düşmemek için 2 gün önce mutfaktan 2 bulaşık süngerini araklamış salona götürmüş hepsini parçalamış her yere de dağıtmış bi güzel kağıt havluyu falan da götürüp parçalıyor Yolda labrador bulmuştum kayıp sahibini bulana kadar 2-3 gün bende kalsın dedim getirdim eve köpek bir şey yapmıyor bu köpeğe saldırıyor daha 5 aylık bi de kedi 4 yaşındaki koca labradora saldırıyor. En son mecburen balkona koydum balkon camına zıplamaya başladı. Yani benim kedi istisna mı bilmiyorum ama pek tekir cinsinin özelliklerine uymuyor Ha sevdirmek istediği zaman da peşini bırakmaz gelir üstüne tırmanmaya her tarafını yalamaya başlar

• Aklıma şu caps geldi

Kedimin türü (SS'li)

• Çok yakışıklı (ya da güzel )
  • iran - sokak kedisi kırması gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 30 Ocak 2016; 6:28:15 >
  • Kongolous hipotalamus hocam. Mart ayında yanına yaklaşmayın derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.