Şimdi Ara

Kedim mirlamiyor/ kuyrugu da hareketsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 aylik bir scottish foldum var. (Parayla almadim, arkadasimin yavrularindan) 2 aylik geldi. Inanilmaz enerjik ve oyuncu. Biraz netten arastirdim. Tuvaletinde ve yapis seklinde sikinti yok.

    Ancak cok nadiren mirliyor. Yani su ana kadar 10 kere gormemisimdir mirladigini. Son zamanlarda da kiz akadasimin kedisiyle karsilastiriyorum(tekir) kuyrugu hosnutluk anlaminda hep dik ve cok mirliyor. Ama benimkinden daha saldirgan ve pek sevilmekten hoslanmiyor.

    Benimkinin ise kuyrugu sadece beni avlarken klasik olarak saga ve sola oynuyor. O da cok hizli degil. Mutsuz bir kedi degil; kendi kedi alani var, gergin veya saldirgan degil?n ufak siddet gormedi, insanlardan korkmuyor ve cok oyuncu. Mama/taranma/kum temizligi gibi her ihtiyacini karsiliyorum. Her gun kumunu degistirip gunde iki kere mama veriyorum suyu hep var. Kuyrugundan kaynakli denge problemi de yok gorunurde. Saglikli da duruyor cok.



    Ama hic mirlamiyor ve kuyrugunu hic dikmiyor. Son zamanlarda dikkatimi cekti bu da. Yardimci olabilecek var mi, fikir verecek? Asisi gelince veterinere goturecegim, staja basladim su sira zamanim hic yok.

    Cinsinden mi kaynakli acaba bir bilgi de bulamadim gerci IQ sorunlari falan oluyormus bazisinda. Yani dunyanin en zeki kedisi degil belki ama benim canim o. Aptalsa da benim aptalim :)

    Sagliksiz gibi bir hali yok, bu kadar zamandir benimle yakisikli:
    Kedim mirlamiyor/ kuyrugu da hareketsiz

    Kedim mirlamiyor/ kuyrugu da hareketsiz



    Kedim mirlamiyor/ kuyrugu da hareketsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 29 Mayıs 2017; 22:47:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nadir de olsa bazı kediler neredeyse hiç mırlamıyor. Bu herhangi bir sorun olduğu anlamına gelmez ama kuyruk siniri hasar görmüş olabilir. Belki küçükken bir yere sıkışmış veya ısırılmıştır. Doğuştan da olabilir bir veteriner baksın bence. Zamanla nörolojik etkileri olabiliyor diye duymuştum çünkü kuyruk sakatlıklarının.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gandalff

    Nadir de olsa bazı kediler neredeyse hiç mırlamıyor. Bu herhangi bir sorun olduğu anlamına gelmez ama kuyruk siniri hasar görmüş olabilir. Belki küçükken bir yere sıkışmış veya ısırılmıştır. Doğuştan da olabilir bir veteriner baksın bence. Zamanla nörolojik etkileri olabiliyor diye duymuştum çünkü kuyruk sakatlıklarının.


    Yarin goturecegim bi soracagim. Tesekkur ederim

    Bu arada adi olorin. Adas sayilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 30 Mayıs 2017; 1:52:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tatlı lan Allah ikinize de hayırlı uzun ömür versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Çok tatlı lan Allah ikinize de hayırlı uzun ömür versin.

    Eyvallah hoca. Goturdum bugun turp gibiymis. Her kedi farkli olur dedi istisnai bi durummus ama kuyrugu gayet tepki veriyor diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Maşaallah o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.