Şimdi Ara

Kedim Kayıp :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kedim kaybolalı 1 ay oldu. Ev kedisiydi, 6 aylık erkek kedi. Bahçe dışında başka bir yere hiç çıkmamıştı.
    Bir akşam üzeri kapının yakınlarında oynarken kayboldu, Mart ayıdır gelir dediler dönmedi. Sizce geri döner mi ?
    Her yeri aradım bulamadım. Bursa da gören arkadaşlar varsa Lütfen yardımcı olun..
     Kedim Kayıp :(

• Ne kadar süre geçti acaba kaybolalı?
  • 9 mart tarihinde kayboldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pptya1

9 mart tarihinde kayboldu.
    Bulursanız yazın lütfen... Çok üzüldüm gerçekten. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Begüm Özkan

Bulursanız yazın lütfen... Çok üzüldüm gerçekten. :(

Alıntıları Göster
    Üzerinden bir hayli süre geçmiş.Bazen bu şekilde kaçan kedileri düşüncesiz davranıp yakalayıp temiz olduğu içinde sahiplenmeye kalkan kişiler olabiliyor.Dönmeyişinin nedeni bundan kaynaklı olabilir. Yoksa kızgınlığını attıktan sonra bir kaç gün içerisinde yine ev civarına dönerdi.Siz yinede kapınızın önüne bir kaba su bir kaba mama koyup bir de kedi evi yaparsanız en azından dönerse o çevreden uzaklaşmaz.Bir de dönerse eğer tasma ve isim ve numara künyesini muhakkak yaptırın.Bahçe katı olan evlerde bu durum fazlasıyla gerekli.Sonra böyle üzücü durumlar ortaya çıkabiliyor.Umarım geri döner.

• Kapinin onune kumunu suyunu ilk gunden beri koydum ama yok. Çok üzülüyorum. Bizim bulundugumuz yer şehrin biraz dışında, etrafta yeşillik alan çok. Karşimizda otopark gibi bir yer vardi etrafi acik bahcelik, arabalarin altinda kostururken gordum en son. Araba icinde kalip inemediyse uzakta inmis olabilir. Baska turlu nasil bulabilirim?

• quote:

Kapinin onune kumunu suyunu ilk gunden beri koydum ama yok. Çok üzülüyorum. Bizim bulundugumuz yer şehrin biraz dışında, etrafta yeşillik alan çok. Karşimizda otopark gibi bir yer vardi etrafi acik bahcelik, arabalarin altinda kostururken gordum en son. Araba icinde kalip inemediyse uzakta inmis olabilir. Baska turlu nasil bulabilirim?
    Araç motorunda falan kalıp uzakta bir yerlerde indiyse eğer maalesef bulma ihtimali imkansıza yakın.Çevreye bakıp ilan yapıştırmaktan başka pek seçeneğiniz yok gibi duruyor.Geri dönmesini bekleyeceksiniz maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim kayboldu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

Araç motorunda falan kalıp uzakta bir yerlerde indiyse eğer maalesef bulma ihtimali imkansıza yakın.Çevreye bakıp ilan yapıştırmaktan başka pek seçeneğiniz yok gibi duruyor.Geri dönmesini bekleyeceksiniz maalesef.
    Kendiliğinden gelirlermi gerçekten ? Yol bulabilirlermi ? Ne kadar zaman sürer ??
  • quote:

Kendiliğinden gelirlermi gerçekten ? Yol bulabilirlermi ? Ne kadar zaman sürer ??

Alıntıları Göster
    Eğer kendisi uzaklaşarak gittiyse belirli aralıklarla kokusunu bırakmıştır.Geldikleri yeri o yöntemle bulabiliyorlar uzaklaşsalar bile.Ancak arabanın motorunda falan uzak bir yere gittiyse o zaman bulma şansı maalesef yok.Uzun bir zaman olmuş sizi daha fazla üzmek istemem ama dönmesi gerekirdi şimdiye kadar.

• quote:

Eğer kendisi uzaklaşarak gittiyse belirli aralıklarla kokusunu bırakmıştır.Geldikleri yeri o yöntemle bulabiliyorlar uzaklaşsalar bile.Ancak arabanın motorunda falan uzak bir yere gittiyse o zaman bulma şansı maalesef yok.Uzun bir zaman olmuş sizi daha fazla üzmek istemem ama dönmesi gerekirdi şimdiye kadar.
    Bursa'da gören, benzeten hiç mi kimse yok ? Hangi mahallede olduğunu bilsem köşe bucak ararım...
  • quote:

Bursa'da gören, benzeten hiç mi kimse yok ? Hangi mahallede olduğunu bilsem köşe bucak ararım...

Alıntıları Göster
    Bursa çok büyük bir şehir.Daha küçük bir alan söylerseniz belki bir yardımı dokunan olabilir.
  • Bursa'nın neresine gittigini bilmiyorum, yakın cevreyi hergün arıyorum, arabada hergün işe gidip gelirken gözüm yollarda. Bu formdaki arkadaslar farklı mahallede oturuyorlardır ama kimseden ses çıkmıyor,

• quote:

Bursa'nın neresine gittigini bilmiyorum, yakın cevreyi hergün arıyorum, arabada hergün işe gidip gelirken gözüm yollarda. Bu formdaki arkadaslar farklı mahallede oturuyorlardır ama kimseden ses çıkmıyor,
    Siz hangi mahallede oturuyorsunuz?Nerede kayboldu yani onu soruyorum Dediğim gibi burada bulabilme ihtimaliniz çok düşük.Sokaklarda bakmak ve ilan yapıştırmak en mantıklı yok gibi gözüküyor.
  • quote:

Siz hangi mahallede oturuyorsunuz?Nerede kayboldu yani onu soruyorum Dediğim gibi burada bulabilme ihtimaliniz çok düşük.Sokaklarda bakmak ve ilan yapıştırmak en mantıklı yok gibi gözüküyor.
    geçmiş olsun. :( twitterda paylaşırsanız daha fazla kitleye ulaşıp bulma şansınızı arttırabilirsiniz.

evimizin kapısında sorun var, baya zorlayınca kapanıyor. geçenlerde çıkarken kapı kapanmamış, nerden baksan 7-8 saat kapı açıktı anlayacağınız. eve geldiğimde kedimin kaçtığını düşünüp nerdeyse ağlayacaktım. hırsızın girip evdeki laptopları çalma ihtimalini bile düşünmedim. neyse ki bizim haylaz içeri girer girmez bizi karşıladı:) ben biraz paronayak olduğum için evde bulamayınca bile deliye dönüyorum, kızgınlıkta olduğu için şu sıralar kedim, camdan atlayıp gitti düşüncesine kapılıyorum. umarım kedinize kavuşursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 9 Nisan 2015; 11:30:55 >

• BURSA-Alaaddinbey mahallesinde kayboldu. Nilufer veya Osmangazi ilcelerinde olabilir. Ulasabilecegim heryeri ariyorum bulamıyorum, Bu yagmurda sogukta ne yapiyordur, aklimdan hic cikmiyor.

• Sirf kaybolma korkusundan dolayi asla kedimi disariya cikartmadim, camlar kapilar bile kontrolumde zaten yuksekteyiz.. sabir dilerim size gercekten cok zor bi durum beklemek dahada zor. Ancak soyle bir sey var 1-2 ay sonra cikip geri gelen cok kedi biliyorum tanidigim insanlarin.. Eger basina bisey gelmediyse mutlaka geri donecektir yakin zamanda.. ciftlesmek amacli kacmistir. E tabi evcil oldugu icin insandan kacmamasi ile birlikte birinin ona yardim etme durumunuda goz ardi etmeyin ilanlara bakin bol bol bazi sitelerde ilanlar koyuluyor

• f-network kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, kedi sevenler durumu anlar tabiiki, birkaç ay sonra da dönebileceğini duyunca umutlandım, keşke böyle hayvanları bulan herkes duyarlı olup ta internet ilanı verse ne iyi olur. Araba motorunda uzaklaşmışsa yinede yolu bulup dönermi gerçekten ?
  • Benimde sokak kedilerim var bir kaç ay ortadan kaybolduklari oluyor. Sizin ki de belki yakında sürpriz yapabilir telaslanmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp Er Timur -- 11 Nisan 2015; 5:07:00 >
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim, İnşallah nerdeyse döner, beklemekten başka yapacak birşey kalmadı..
  • quote:

Tşk ederim, İnşallah nerdeyse döner, beklemekten başka yapacak birşey kalmadı..
    Hala dönmedi Pamuk Kedimmm...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.