Bildirim
kedim hakkındaki düşünceleriniz nedir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Kediniz gayet tatlı.Gözlük de oldukça yakışmış.İnşallah birlikte nice güzel günler geçirirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal
Kediniz gayet tatlı.Gözlük de oldukça yakışmış.İnşallah birlikte nice güzel günler geçirirsiniz.
komikmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Mayıs 2015; 16:30:06 > -
up -
cool cat -
Kedi taglayf. Bayagi tatliymis yav yazin ben de eve alsammi diyorum zor mu bakımı. Cok tuy doker mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 22 Mayıs 2015; 16:47:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vratyas
quote:
Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum
Kedi taglayf. Bayagi tatliymis yav yazin ben de eve alsammi diyorum zor mu bakımı. Cok tuy doker mi
ne yapacağına bağlı
Sence
nice pussy
quote:
Orijinalden alıntı: Sıkı Dur Geliyorum
tüy döker deri kanepeleriniz varsa parçalar çiçek bitki vb dağıtmayı ve tırmanmayı sever 1 yıldır duruyor ilk günden başladı parçalamaya kerata -
Bahçede baksak sıkıntı olur mu hocam? Bahçede gündüz serbest olacak. Gece yuvasında kalacak. Bu arada bir de köpeğim var. Uzak tutsam ikisini birbirinden sorun çıkar mı?
Bu arada kediniz tatlıymış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sentus
Bahçede baksak sıkıntı olur mu hocam? Bahçede gündüz serbest olacak. Gece yuvasında kalacak. Bu arada bir de köpeğim var. Uzak tutsam ikisini birbirinden sorun çıkar mı?
Bu arada kediniz tatlıymış.
kaçabilir özellikle oralara yabancı ise -
up -
-
Yalnız bırakmayacağım elbette. Şunun için sormuştum hocam. Bu virusler ve parazitlerden nasıl koruyorsunuz? Veteriner dışında kullandığınız herhangi bir şey var mı?
quote:
Yalnız bırakmayacağım elbette. Şunun için sormuştum hocam. Bu virusler ve parazitlerden nasıl koruyorsunuz? Veteriner dışında kullandığınız herhangi bir şey var mı?
ayda bir yıkıyoruz onun şampuanı oluyor ayrıyetten bitten korumak için dışarıda gezicekse onun bit için şampuanları var evde kalıcaksa problem olmaz
zaten kendisini yalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Mayıs 2015; 19:59:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: the space enginer
quote:
ayda bir yıkıyoruz onun şampuanı oluyor ayrıyetten bitten korumak için dışarıda gezicekse onun bit için şampuanları var evde kalıcaksa problem olmaz
zaten kendisini yalıyor
Anladım hocam. Teşekkürler
Kediyi görünce nedense "Merhaba ben Mesut Çevik" diyesim geldi. İlginç bir bilinçaltım var -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X