Şimdi Ara

Kediler neden nankör olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Kedi nankör değil delikanlıdır o yüzden nankör damlası yer. Milletin iti köpeği olacağına delikanlı gibi kendi başına tutunur hayata. Yemeğini verirsen yer gider, vermezsen de bir şey yapmaz, verdin diyede sana minnet beslemez. Öylede delikanlı hayvandır.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

Bu ne bi kedi yüzünden depresyona girmişsin sen.

• Gel bi konuşcaz.

Kediler neden nankör olur?
  • beyler benim anlamadığım niye köpekle kediyi kıyaslıyosunuz ki? ben köpek alamıyorum kedi alıyım bari dersen b.ku yersin çünkü kedi apayrı bişeydir kendisini insan gibi görür sana hizmet etmez bi yamuk yaparsan anında çizer acımaz bi zaman sonra hiçbişey olmamış gibi yavşar gönlünü alır ama sonra yine çizer kedilerin doğası bu
  • Bazen açık alanlarda bir şey yerken kediler geliyor normalde verirdim ama bir kere verdin mi peşini bırakmıyor ta ki karnı doyana kadar sonra ara ki bulasın.

Köpekler apayrı bir dünya çok vahşi değilse sokak köpeği bile olsa 2 dakika okşarsanız anında dost oluyor peşinizi bırakmıyor.
  • başında kedi ile başlamışsın sonrasında KPSSye bağlamışsın helal olsun
  • kediler nankör falan değildir, karakterli hayvanlardır. iki ekmek verdin diye kula kulluk yapmazlar. rızkını senin değil Allah'ın verdiğini bilirler belki de. sen aracısın. kimin ekmeğini kime veriyosun da kediden sana biat etmesini mi bekliyorsun. çok beklersin.
  • Discovery channel'da mı ne bir deney yapıyorlardı bir köpek ve bir kedi üzerinde şimdi deneyi uzun uzun anlatmıyım.Ama Kedilerin köpeklerden daha sadık olduğunu tespit ediyorlardı.İki hayvanı açlıkla ve sahipleriyle sınıyorlardı.
  • nankör falan değiller,coollar canları ne istiyorsa onu yapıyorlar,iki kap yemek verdin diye köpeğin olmuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Hayvanlardan yalakalık beklememelisin dostum, yanlışı burda yapıyorsun.

yalakalık mı?

senin ağzından çıktığını hayal edemedim söyleme öyle kötü şeyler
  • Kediler mi nankör?..

Bir daha düşünelim..

Pir Esat Sultanın çok sevdiği bir kedisi varmış. Onu daima süt ile beslermiş. Bir gün hazret kaba hem kendisinin hem kedisinin içeceği süt koyup üzerini kapatmış. Ve bir yere gitmiş. Pir Esat evde yokken Sultanın üzerini kapattığı sütün olduğu yere zehirli bir yılan girmiş. Yılan kap içerisinde bulunan sütten biraz içmiş ve kalan sütün içerisine zehrini akıtmış. Hazretin haberi olmayan bu durumu kedi görmüş. Pir Esat Sultan evine geldikten bir süre sonra kap içerisine koyduğu sütü içmek istemiş. Ama kedisi hazretin yüzüne bakarak acı acı miyavlamış.
    Sultan sütü içmek istedikçe o sesini yükseltmiş. Sultan sütü bir daha içmek isteyince kedi sultanın elindeki tastan kendisi sütü içmiş. Süt zehirli olduğu için o anda yerde kıvrılarak ölmüş. Sultan sütün zehirli olduğunu ve kedisinin sayesinde kurtulduğu için sevinmiş ama kedisinin ölmesinden dolayı da çok üzülmüş. Zehirlenmekten kurtulan Allah dostu Allaha şükrederek kendisini bu yolda feda eden kedisine bir mezar kazıp defnetmiş. Aradan bir süre geçince vefatına yakın bir zamanda vasiyetinde kendisini de kedinin defnedilmesini istemiştir. İşte bundan dolayı kendisine Pisili Sultan demişlerdir.

Konya'da camii ve türbesi bulunmaktadır.

• her ss sinde kedisini monitörün arkasına alan arkadaşı konuya bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Kedi nankör değil delikanlıdır o yüzden nankör damlası yer. Milletin iti köpeği olacağına delikanlı gibi kendi başına tutunur hayata. Yemeğini verirsen yer gider, vermezsen de bir şey yapmaz, verdin diyede sana minnet beslemez. Öylede delikanlı hayvandır.

kedi delikanliysa kopekte vefalidir
  • Kediler nankör falan değildir
  • izmir kedileri

•  Kediler neden nankör olur?
  • Kedi nankördür. Ama bu onun bir suçu ya da karaktersizliği değildir. Fazla yalakalık yapmaz biraz burnu havada ve asildir. Belkide varlığını devam ettirebilmesi için böyle olması gerekmektedir. Kedinin davranışlarına bakıp insana karşılık gelen anlamlara göre yargılamak son derece saçmadır. O hayvanın doğası öyledir. Sağlıklı bir mantıkla bakıldığında bu özelliklerinin onu asil ve güzel yaptığı benim şahsi kanaatimdir.
    Sahibi ölünce yemesi konusuna gelirsek!.. Dedim ya onun davranışlarını insana karşılık gelen anlamlarla yargılamak son derece yanlıştır. Nerden biliyorsun? Belkide çok sevdiği için yiyordur. Kediler yavrusunuda yer ölünce.
  • Dama'nın kötü yanında beraber oldun mu da onla arkadaşlık kurmayı bekliyorsun.Bu arada soruyu sen yazdın galiba amacın kpss yi eleştirmek gibi.Ama soruya bakılırsa kedilerden de baya sıkıntın var diye yazdım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 7 Haziran 2012; 13:44:38 >
  • Ayrıca her kedi bir olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.