Arkadaslar 1 senedir bahçeli evde oturuyoruz. 6 ay once falan balkona bi kedi geldi. Bende sevmek için çağırdım yanıma geldi. Yemek vermeye başladık. Daha sonraları eve girmeye başladı. Ama geceleri dışarda balkonda koltukta uyuyordu. Ondan sonra geceleride bizde uyumaya başladı.
Gündüzleri dışarı çıkıyor. 1 2 saat gezip camı tıklatıp içeri giriyor. Bizim burdaki erkek kediyle çiftleşti. Şu an karnı şişti. Hamile yani. Kendini hiç sevdirmeyen bi kedi. Azcık başını okşa direk kaçar. Hiç yaklaşmaz yanımıza. Karnı acıktıgında yapmadıgı yalakalık kalmıyor. Uyurken sevebiliyorz anca. 4 5 Aydır evdeki tek neşe kaynağımız oldu..
Asıl problem taşınmamız. Apartman dairesine gideceğiz. Kediyi gotursek bi türlü goturmesek. Bu hayvan sürekli dışarı çıkıyor kafasına gore gezip geliyor. Orada dışarı çıkma şansı sıfır. Kaçarsada kaybolur geri gelemez. Sizce ne yapmalıyım ? Götürmelimiyim yanımda yoksa burda bırakmalımıyım.. ? Bırakırsam bu hayvan ne yer ne içer kim bakar benim baktığım gibi.. Barınaklar falan alırmı bu kediyi. ?
Kedi İşi zor bizde de aynen senin gibi var. Sevdiriyor kendini. Garajda besliyoruz . Apartman bize ait diye. Üzüldüm şimdi götürme şansın var ama mutlu olcağını düşünmüyorsan götürme . Yok ben bakarım ona rahatını sağlarım diyorsan kedi senin
quote:
Orijinalden alıntı: Casper_Neo
Kedi İşi zor bizde de aynen senin gibi var. Sevdiriyor kendini. Garajda besliyoruz . Apartman bize ait diye. Üzüldüm şimdi götürme şansın var ama mutlu olcağını düşünmüyorsan götürme . Yok ben bakarım ona rahatını sağlarım diyorsan kedi senin
Bi yandanda düşünüyorum hayvanı yaşadığı yerden ayırsam bencillik etmiş olurum diyorum. Havalar ısındıya artık sadece aksamları uyumaya geliyor birde karnı acıkında geliyor. Yarım saat once camdan aldım yıne su an yatagımda oyle güzel uyuyorki. Apartmana gotursem dışarı çıkarmıcam. Fakat kaçarsa birdaha gelmemesinden korkuyorum. Sonucta bilmediği biryer alışabilirmi ki..
7-8 yıldır evde kedi var. Bizimkiler 2-3 sene bakımlarını hiç aksatmadılar ama şimdi kedinin tüyünü, aşılarını..vs bırak kumunu bile 2-3 haftada bir değiştiriyorlar. Evden taşınacağım en kısa zamanda. Hiç eve kedi medi sokmayın, dışarda sevin mamasını falan hep dışarda verin. Yeni taşınacağınız yerde de dışarda besleyin. Hayvan üşür müşür hikaye, doğadaki bütün hayvanlar dışarıda yaşayabilir. Millet kendi psikolojik egosunu tatmin etmek için dışarda üşür, aç kalır gibi düşüncelere kapılıyor.
Hocam doğru diyosunda bu kedi 6 aydır bizden yemek yiyor. Birden bırakınca dısardan yemek bulabilcek mi ? Tamam sokak kedisi her sekilde bulur aclıktan ölmez belki ama bu şimdi alıştığı için biz gidince ne yapacak diye düşünüyorum. Götürsem bi türlü götürmesem bi türlü
quote:
Orijinalden alıntı: OpelCorsa1.3
Hocam doğru diyosunda bu kedi 6 aydır bizden yemek yiyor. Birden bırakınca dısardan yemek bulabilcek mi ? Tamam sokak kedisi her sekilde bulur aclıktan ölmez belki ama bu şimdi alıştığı için biz gidince ne yapacak diye düşünüyorum. Götürsem bi türlü götürmesem bi türlü
İşte olay bu, biz gittikten sonra dışarda yemek bulabilecek mi :)) Millet hep bunu düşünüyor, sizden önce buluyordu da sizden sonra neden bulamasın :)
Çok uzağa taşınmıyorsanız haftada 2-3 kere görmeye gidebilirsiniz. Mama da bırakırsınız o sırada. Belki hiç ummadığınız bir anda karşınızda bulursunuz. Sizi takip etmiştir :)
Kendini sevdirmiyorsa nankördür.Salla gitsin.Kedi kendine bakmasını bilir.
Valla oturdugumuz yer ile taşınacağımz yer arası 60 km Kendine bakacagından emin olsam içim rahat edicekte. Üstüne bide hamile
Orda güvendiğiniz bir komşuya mama bıraksanız olur mu ? temizmama.com var. 15kg mama 50 liraya geliyor. 2-3 ay rahat idare eder 1 tane kediye. Böyle bir çözüm olabilir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme