Şimdi Ara

Kedi Nasıl bakılır/beslenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle ponçik bir arkadaş geliyor evimize. 2-3 aylık. Neler yapmalıyım hiçbir fikrim de yok? Öğleden sonra gidip alacağım.

Kedi Nasıl bakılır/beslenir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kum alın. Kaka ile doldukça peçete eldiven artık ne ile alırsanız toplayın. Yemeğini suyunu verin. Yüksekte oturuyosanız pencereye balkona çıkarken dikkat edin. Yemekte o kadar seçici davranmaya gerek yok. Biz şahsen et suyu, taze fasulye gibi sulu yemeklerin sularına ekmeği parçalayıp koyuyoruz. Mama da verirsiniz. Küçük olduğu için ekmek içini parçalayabilirsiz. Sevin. Tırnak bilemek için koltuk kenarlarını kullanır dikkat edin. Öyle üstüne çok düşmenize gerek yok. Arada bi oynayın. Sevin yeter. Zaten sevmemeniz imkansız parazit aşılarını yaptırın

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

Kum alın. Kaka ile doldukça peçete eldiven artık ne ile alırsanız toplayın. Yemeğini suyunu verin. Yüksekte oturuyosanız pencereye balkona çıkarken dikkat edin. Yemekte o kadar seçici davranmaya gerek yok. Biz şahsen et suyu, taze fasulye gibi sulu yemeklerin sularına ekmeği parçalayıp koyuyoruz. Mama da verirsiniz. Küçük olduğu için ekmek içini parçalayabilirsiz. Sevin. Tırnak bilemek için koltuk kenarlarını kullanır dikkat edin. Öyle üstüne çok düşmenize gerek yok. Arada bi oynayın. Sevin yeter. Zaten sevmemeniz imkansız parazit aşılarını yaptırın

Hocam çok ponçik değil mi ya şuna bakın.

Kuma kaka yapmasını Nasıl alıştıracağız peki? Bir de ne kadardır bu kum olayı? Kedi kumu diye geçer herhalde petşoplarda değil mi?

• Evet kedi kumu diye geçer. Zaten alışmıştır o kuma yapmaya. Yeteri kadar büyümüş. Sadece siz onu tutun, kuma doğru yürütün. Kumun yolunu felan öğrensin. Patisini tutup kumu eşeletin bi kaç kere. Zaten öğrenir ondan sonra. Kumla ilgili pek sıkıntı yaşayacağını sanmam. Fakat, yer seviyesinde saksınız felan varsa dikkat edin eşeleyebilir

• Şahsen 5-6 tane kedi baktım evde. Hiç o kadar üstüne düştüğümü hatırlamıyorum. Bi işte dediğim gibi, pencereye balkona dikkat edin.

• quote:

Şahsen 5-6 tane kedi baktım evde. Hiç o kadar üstüne düştüğümü hatırlamıyorum. Bi işte dediğim gibi, pencereye balkona dikkat edin.

Yok hocam pencerelerimizde zaten ekstra korumalık var onu zorla açmanız gerekiyor. Ondan sorun yok balkon da zaten camlı, onda da sorun yok yani. Ama ben baya küçük olursa iyice alışırız birbirimize diye düşündüm. Çünkü ben de ilk kez kedi besleyeceğim. Ama şu an hafiften bir gözüm korkmadı değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen köpekle karıştırdın heralde

kedi bu. bi kumunu hallet bi mamasını yeter.
  • Yok hocam merak etmeyin. Ben yeni doğan besledim büyüttüm şu an 7 aylık dana gibi oğlan oldu sizinki şükredin 2-3 aylık. Yeni doğan çekilmez oluyo sizinki erkekse biraz oyuncu olucak o kadar. Top, peluş oyuncak verebilirsiniz önüne

• Kedilerin tırnakları düzenli olarak kesilir mi? Yoksa hiç ellenmez mi? Ben bakmıyorum meraktan sordum sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

sen köpekle karıştırdın heralde

kedi bu. bi kumunu hallet bi mamasını yeter.

Hocam köpek besledim de, kedi hiç beslemedim evde ondan diyorum.

@HasanNm Hocam özelden yazıyorum.
  • quote:

Yok hocam merak etmeyin. Ben yeni doğan besledim büyüttüm şu an 7 aylık dana gibi oğlan oldu sizinki şükredin 2-3 aylık. Yeni doğan çekilmez oluyo sizinki erkekse biraz oyuncu olucak o kadar. Top, peluş oyuncak verebilirsiniz önüne

Merhaba hocam. Hocam alacağım kişiye henüz yazamadım. Dün gece kararımı vermiştim alıp gelecektim kediyi ama bugün biraz nedense gözüm korktu. Hiçbir neden yok.

• Kedilerin nesini seviyorsunuz anlamıyorum.
    Hiçbir zaman ruh hallerini anlayamadığım acayip şeyler.
    Korkutuyor beni.

• Bence korkucak bi şey yok. Dediğim gibi. Ben kedilerle büyüdüm. Belki de bana kolay geliyodur. Zaten yatar yalanır oynar yer içer mıçar başka bi şey yapmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.