Şimdi Ara

kedi kuşu yermi?+yeni soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kedi alıyoz yavru cumartesi günü alınıcak.
    yani oda 3 harftalık yavru oluyo galiba sütten tam kesilmemiş daha işte galiba

bizde bide kuş var bişi yaparmı ona?
    yeni: peki kuşların kafesi kırabilcek gücü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 1 Mayıs 2008; 22:43:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kediler Kuşları Neden Öldürür?

Kediler, kuşları çeşitli nedenlerle öldürürler:

• Av içgüdüsü: Kediler doğal avcılardır ve kuşlar onların avlarının bir parçasıdır.
    • Oyun: Kediler, özellikle genç kediler, kuşlarla oynamayı ve onları kovalamayı severler. Bazen bu oyun ölümle sonuçlanabilir.
    • Rekabet: Kediler ve kuşlar, özellikle aynı bölgeyi paylaşıyorlarsa, yiyecek ve kaynaklar için rekabet edebilirler.
    • Korku: Bazı kediler, kendilerine veya yavrularına tehdit olarak algıladıkları kuşlara saldırabilirler.

Kediler Kuşları Yer mi?

Evet, kediler kuş yerler. Ancak, tüm kediler kuş yemez ve kuşların kedi beslenmesinde düzenli bir kısım oluşturması gerekmez. Kediler fırsat bulduklarında kuşları avlar ve yerler.

Kediler Kuş Yerse Ne Olur?

Kedilerin kuş yemesi genellikle sorun yaratmaz. Ancak, bazı durumlarda kuşlar kediler için zararlı olabilir:

• Toksoplazmoz: Kuşlar, kedilere toksoplazmoz adlı bir parazit bulaştırabilir. Bu parazit özellikle hamile kadınlar ve bağışıklık sistemi zayıf olan kişiler için tehlikeli olabilir.
    • Yabancı cisimler: Kuş tüyleri ve kemikleri kedilerin sindirim sisteminde yabancı cisimlere neden olabilir.
    • Kuş gribi: Nadiren de olsa kediler kuş gribi gibi kuşlardan bulaşan hastalıklara yakalanabilirler.

Özet

Kediler, av içgüdüsü, oyun, rekabet veya korku nedeniyle kuşları öldürürler. Kediler kuş yerler, ancak bu genellikle sorun yaratmaz. Ancak, kuşların kedilere toksoplazmoz, yabancı cisimler ve kuş gribi gibi hastalıklar bulaştırabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kediler genelde kuşları öldürür fakat yiyemez .. böyle bir durum var sadece öldürme içgüdüsü diyelim.. kedinin psikolojisine bağlı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

kediler genelde kuşları öldürür fakat yiyemez .. böyle bir durum var sadece öldürme içgüdüsü diyelim.. kedinin psikolojisine bağlı valla
    o kuşa şimdiden allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Alıntıları Göster
    yer. bizim kuşumuz var. bahçede de sokak kedileri falan var arada yemek veriyoruz. bi keresinde kedi içeri girmişti kafesin üzerine çıkmış devirmiş. kapağı açılmamış kafesin Allah'tan. ben yer diye biliyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VooDoo

valla tavana asarız ayrı odada tutarız bi yolunu bulurum onun
    @NFSCarbon tmmda o kedi aç ve yemek var yani bu kedi hem evde olcak hemde ztn yem kasesi olcak açlıktan kuşu yemez hem o sokak kedisi bu ev kedisi
    hangisi daha vahşi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 1 Mayıs 2008; 22:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

quote:

valla tavana asarız ayrı odada tutarız bi yolunu bulurum onun
    @NFSCarbon tmmda o kedi aç ve yemek var yani bu kedi hem evde olcak hemde ztn yem kasesi olcak açlıktan kuşu yemez hem o sokak kedisi bu ev kedisi
    hangisi daha vahşi?

Alıntıları Göster
    bu hafta 3tane kuş yedi işyerindeki kedi

hiç acımaz valla katır kutur yer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

bu hafta 3tane kuş yedi işyerindeki kedi

hiç acımaz valla katır kutur yer

Alıntıları Göster
    Zaten eğer yemese bile o kuş evde kediyi gördüğü zaman, ya sana küser yada hastalanır bildiğim kadarıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Zaten eğer yemese bile o kuş evde kediyi gördüğü zaman, ya sana küser yada hastalanır bildiğim kadarıyla...

Alıntıları Göster
    yerrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leite

yerrrrrrrrr

Alıntıları Göster
    Yemez..En azından tarçın yemedi 2 senedir..Küçükken alıştırırsan hiç bişey olmuyo..Ama doğanın dengesi bu..Ne olacağı beli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Yemez..En azından tarçın yemedi 2 senedir..Küçükken alıştırırsan hiç bişey olmuyo..Ama doğanın dengesi bu..Ne olacağı beli olmaz

Alıntıları Göster
    bende aynı senin durumdaydım.kedimiz tam 1 sene yalandı kafese bakarak.en sonuda da muradına erdi.kafese atlıyacak bi yer dekgetirmiş kafesi düşürüp yedi kuşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

bende aynı senin durumdaydım.kedimiz tam 1 sene yalandı kafese bakarak.en sonuda da muradına erdi.kafese atlıyacak bi yer dekgetirmiş kafesi düşürüp yedi kuşu.

Alıntıları Göster
    onu bunu bilmemde kediye saldıran martı gördünüz mü!
    ben gördüm kedi kaçıcak yer arıyodu ama tabi martı sürüsü saldırıyo hayvana

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

Alıntıları Göster
    valla bizim kedilerin leşi baya bi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

senin kedi kuşa aşık galiba nasıl bir bakış nasıl bir duruş o öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

quote:

Alıntıları Göster
    İnsan Yiyorsa kedi Yer Arkadaş..Göze alarak hareket et

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

quote:

Alıntıları Göster
    ben birşey daha duydum. ablamın arkadaşının kuş ve kedisi varmış. birlikte yaşamaya alıştırmışlar. 1-2 sene yaşamışlar. daha sonra kedi bunlar evde yokken kuşu yemiş. hatta kuşun kedinin üstüne çıktığı fotosu bile varmış. bence hayvanın canı da can o riske girmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

ben birşey daha duydum. ablamın arkadaşının kuş ve kedisi varmış. birlikte yaşamaya alıştırmışlar. 1-2 sene yaşamışlar. daha sonra kedi bunlar evde yokken kuşu yemiş. hatta kuşun kedinin üstüne çıktığı fotosu bile varmış. bence hayvanın canı da can o riske girmeye değmez.

Alıntıları Göster
    bkz:tweety sylvester
     kedi kuşu yermi?+yeni soru

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

o kuşa şimdiden ALLAH rahmet eylesin

ALLAH YAZARKEN DİİKKAT..

Kuşu kedinin önüne koymazsan sorun çıkmaz...

• Ben yolda giderken görmüştüm bi güvercinin sadece kafası ve omurgası kalmıştı omurgası da iyice etten sıyrılmıştı yani kediden başkasıda yapamıyacağına göre yer bide sıyırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBe®K™

Ben yolda giderken görmüştüm bi güvercinin sadece kafası ve omurgası kalmıştı omurgası da iyice etten sıyrılmıştı yani kediden başkasıda yapamıyacağına göre yer bide sıyırır
    Kedi kuşu aç ise yer aç değilse zevk için avlayabilir kuşa bakarak kikirik diye böle ağzını oynatır falan ama zarar verir kesin emin ol ona göre kararını ver.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.