Şimdi Ara

Kedi kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kedim doğum yaptı ve üç tane kedi doğurdu. Bunlardan biri gençlik hastalığı diye bir hastalıktan öldü. Öteki ikisi en başta gayet iyiydi ama sonra, birbirilerine öldürürcesine saldırmaya başladılar. Kedilerim den biri daha şişman adı Butters ve sürekli kardeşini (Tarçın) dövüyor. Tarçın artık eve gelmemeye başladı. Açık konuşmak gerekirse bu benim hiç umurumda değil kedileri sevmem zaten. Ama, annem bu duruma çok üzülüyor. Velhasıl... bir tavsiyesi olan ? Ne yapacağım ben ? Veteriner bölge kavgası olduğunu söylemişti bir yolu yok mudur bu kavgayı sonlandırmanın ?

• Kedileri sevmiyorsan neden besliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

Kedileri sevmiyorsan neden besliyorsunuz ?

Aslında en başta eve ben getirdim. Sonra bir halta yaramadıkları kanısına vardım gereksizler idi benim için. Biraz besleyip bırakacaktık ama annem bağlandı bu hayvanlara. Sonra, babamın getirdiği bir başka kedi ile çiftleşince (Onu da en başta besleyip bırakacak idik sözde) gerisi geldi. 4 kedi 2 köpeğimiz var şu an. Annem sokakta bir tane daha buldu onu da bırakamadı tabii. Ben köpeklerim ile ilgilenirim. Küçükken çok iyiler aslında çok komikler gülme komasına girdiğim günleri hatırlarım. Ama şimdi büyüdüler ve yaptıkları şeyleri size bir sıralayayım; Uyu, uyu, uyu, yemek ye, uyu. Evi korumasını filan beklemiyorum elbette ama cana yakın gelmiyorlar artık bana. Şefkat besleyemiyorum onlara karşı. Ama köpekler bir gidersin yanın atlar üstüne yalar durur seni. Korur, kollar vs. vs.

Ama annem gerçekten çok seviyor bu kedileri ve ben bunu anlıyorum. İnternette ne aradıysam bulamadım. Ve bu harika forumun güzel üyelerine danışmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

quote:

Aslında en başta eve ben getirdim. Sonra bir halta yaramadıkları kanısına vardım gereksizler idi benim için. Biraz besleyip bırakacaktık ama annem bağlandı bu hayvanlara. Sonra, babamın getirdiği bir başka kedi ile çiftleşince (Onu da en başta besleyip bırakacak idik sözde) gerisi geldi. 4 kedi 2 köpeğimiz var şu an. Annem sokakta bir tane daha buldu onu da bırakamadı tabii. Ben köpeklerim ile ilgilenirim. Küçükken çok iyiler aslında çok komikler gülme komasına girdiğim günleri hatırlarım. Ama şimdi büyüdüler ve yaptıkları şeyleri size bir sıralayayım; Uyu, uyu, uyu, yemek ye, uyu. Evi korumasını filan beklemiyorum elbette ama cana yakın gelmiyorlar artık bana. Şefkat besleyemiyorum onlara karşı. Ama köpekler bir gidersin yanın atlar üstüne yalar durur seni. Korur, kollar vs. vs.

Ama annem gerçekten çok seviyor bu kedileri ve ben bunu anlıyorum. İnternette ne aradıysam bulamadım. Ve bu harika forumun güzel üyelerine danışmak istedim.

Sakın hayvansever olduğunuzu söylemeyin hiç biryerde. Bakıp bırakmak nedir yav? O zaman ben çocuk bakmak istiyorum karım hamile olsun, karıma diyimki ya hanım bi çocuk yapak sever atarız.

Bakın o hayvanı evinize aldıysanız, ona bakmak zorundasınız. Eğer bakmayacaksanız hiç alıpda günaha girmeye gerek yok. hayvanlar ev ortamına alışıyor, kendilerini sahipleri tarafından sokakta buluyorlar.

Uyuyor demişsinde bu hayvan tüfekle kapı nöbetimi tutsun ? kedilerin 24 saatinin 16 saati uyumakla geçer zaten bunu bilmeyende kedi beslemesin.

Kısırlaştırsaydınız çifleşmelerindede sıkıntı olmicaktı. eminim aşılarını bile yaptırmıyorsunuzdur..

Yazık gerçekten. yine bi heves vakası ve yine olan zavallı kediciklere oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

quote:

Sakın hayvansever olduğunuzu söylemeyin hiç biryerde. Bakıp bırakmak nedir yav? O zaman ben çocuk bakmak istiyorum karım hamile olsun, karıma diyimki ya hanım bi çocuk yapak sever atarız.

Bakın o hayvanı evinize aldıysanız, ona bakmak zorundasınız. Eğer bakmayacaksanız hiç alıpda günaha girmeye gerek yok. hayvanlar ev ortamına alışıyor, kendilerini sahipleri tarafından sokakta buluyorlar.

Uyuyor demişsinde bu hayvan tüfekle kapı nöbetimi tutsun ? kedilerin 24 saatinin 16 saati uyumakla geçer zaten bunu bilmeyende kedi beslemesin.

Kısırlaştırsaydınız çifleşmelerindede sıkıntı olmicaktı. eminim aşılarını bile yaptırmıyorsunuzdur..

Yazık gerçekten. yine bi heves vakası ve yine olan zavallı kediciklere oldu

Olay benim ile alakalı değil. Ben sevmiyorum hayvan sever olduğumu da iddia etmiyorum. Yardıma ihtiyacı vardı en başta çok değil yarım saat kadar evde tutup bırakacaktım yağmurda ıslanmıştı sonrası dediğim gibi. Burada bir kuruluş gibi bir şey var hayvanseverler ile alakalı gereksiz eşyaları pazarda satıp o para ile hayvanlara yiyecek alıyorlar. Annem bu gönüllü kuruluşun bir üyesi resmi bir şey değil zaten. Aşıları tam karne ss i filan mı istiyorsun ? Hayvanları besleyip bırakmak gibi bir şey olmadığının farkındayım. Zaten alıp atalım demiyorum artık çok geç. Ve madem aldık pisi pisine bakıcağız onun da farkındayım. Atesit değilim bir vicdanım var benim de sadece sevmiyorum, cana yakın bulmuyorum. Dediğim gibi belirtmiştim zaten "Evi korumasını filan BEKLEMİYORUM" diye. Ve sonra hemen ardına eklemiştim; "Şefkat besleyemiyorum, cana yakın gelmiyorlar diye.

Şimdi burada bu saçmalığı tartışmak istemiyorum. Tavsiye istiyorum.

Lütfen önce yazdıklarımı okuyun. Okuyun diyorsam; okumak var bir de okumak var hani ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.