Şimdi Ara

Kedi alıcam ama ördeğim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa millet ben tekir kedi almak istiyorum ama evde yavru ördeğim var kedi onu yer mi acaba şimdiden tşk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kedi bogar onu alma kedi ördekle aynı evde olmaz
  • Evde ördeği nasıl besliyorsunuz ya? Soruya gelince, ördek yetişkinse kedi zarar veremez, küçükse verir, aynı tavuklardaki gibi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yumak16

    Evde ördeği nasıl besliyorsunuz ya? Soruya gelince, ördek yetişkinse kedi zarar veremez, küçükse verir, aynı tavuklardaki gibi yani.

    Aynen arkadaşa katılıyorum eğer ördek büyükse kendini savunur kedide zaten çekinir ördekten ( buyukse)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumak16 Y kullanıcısına yanıt
    Yavru ördek gece kutuda duruyor gündüzleri evde turluyor 10 cm boyu var zaten :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedinizde yavru olacaksa ve ilk buluşmaları birkaç saat boyunca sizin gözleminizde olursa birşey olmaz.
  • Sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde fare var, nasıl yakalarım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu görünce duygulandım. Pazardan aldığımız ördeğimizi yaklaşık bir buçuk sene besledik büyüttük. Gezmediği yer, yüzmediği su kalmamıştı. Efsane bir şekilde karpuz yerdi. Ağaçkakan woody gibi hızlı yerdi karpuzu. Evimiz bahçeli olduğu için ve belli bir büyüklüğe geldiği için sabah bahçeye salar akşam kapatırdık. Çok uzun bir süre bu şekilde devam etti ve yanına yaklaşan kedi,köpek hiçbir hayvan yoktu boyutundan dolayı. Bir gün evde kimse yokken bir şey parçalayıp bırakmış ve ne olduğunu bulamadık. Çocukluk döneminden çıktıktan sonra ciddi ciddi ağladığım ve bu kadar üzüldüğüm ender durumlardan birisiydi. Çok severdim kendisini. İleride imkanım olursa besleyeceğim hayvanlar içinde ördekler ilk sırada geliyor. O sesleri ve girdiği her suda yüzmesi mutluluk veriyor insana. Soruna gelince. Şuan kedi beslediğim için kedilerin oyun sevdiğini ve hareketli şeylerle oynamayı sevdiklerini biliyorum. Ördek belli bir boyuta gelmediği sürece kedi tarafından boğulur gibime geliyor. Ördek 1 yaşını geçmişse bir sorun olacağını sanmam. Kedi yavruyken ördeği görür ve tanırsa ileride sorun olacağını zannetmiyorum.

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 8 Mart 2016; 1:17:26 >




  • Hem güldürdü hem üzdü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSurvivor -- 8 Mart 2016; 22:03:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.