NErden almalıyım (satın alırsam british short hair alcağım) sokaktan sahiplenmek ne kadar doğru ve ben okuldayken kanepelere zarar vermesini istemiyorum bi kafeste durabilirmi
kafeste felan duramaz.
Aaaaayyy çıt tıtlı... diye kedi sahibi olunmaz.
Hayvan bakmak için hayvanları sevmek yetmez bu arada, bilinçli ve sorumluluk sahibi, yeri geldiğinde ebeveyn gibi peşinde koşmalısınız kedinin.
Sokaktan gayet de kedi alınabilir. Tabi sokağa alışmışsa eve alman iyi olmayabilir. Kronik hastalığı varsa bu da problem olur.
Bir sürü masrafı olur, genç yaşta böyle şeylere hiç girme derim.
Kedi konusunda pek bilgili olmadığın kafeste durur mu sorundan belli oluyor.Ücretli sahiplenme yapmanı doğru bulmam bu yolu aklından çıkarmalısın bence.Sokaktan sahiplenmek,barınaktan almak seçeneklerin arasında olabilir.Ben kedimi barınaktan aldım ve hiç bir sağlık sorunu da yok çok şükür. Kanepeler konusunda da tırnaklarını keser ve bir tırmalama tahtası alırsan sorunu çözmüş olursun.Ama iyice araştırmadan lütfen sahiplenme.Kış geldi çünkü o yavruyu alıp eve alıştırıp bir ay sonra sokağa bırakırsan pek yaşama şansı olmayacaktır.Sormak istediğin şeylerle ilgili yazabilirsin yardımcı olurum.Düşünürsen de eğer sokaktan yeni aldığım patisi kırık bir kedi var şuan benimle birlikte olan iyileşince sahiplendirmek istiyorum.Operasyon geçirdi bacağında demir var şuan ve gayet iyi gidiyor durumu.Yazabilirsin ilgilenirsen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme