Şimdi Ara

KDV indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev ve Araba için bankalardan destekli şeyler yapılıyor her ne kadar ev ve araba satanların çoğu karaktersiz olsada elektronik eşyalar için kdv indirimi gibi bir şey gelir mi acaba

• Gelmez hoca gelmez.Araba için gelme nedeni, Turkiye'nin en çok ithalat yaptığı urun-firma listesine bak, hep otomobil şirketler.Kimse satin alamayınca devlet vergi de alamıyor.Daha az vergi almak(ki azı bile çok da) hiç alamamaktan daha iyidir diyip indirim yapıyor devlet.Ee ev desen müteahhitleri korumak için firmalar batmasın diye vergi indirimi yapıyorlar.Bir de bu her ikisi zorunlu ihtiyaçlar.Ee haliyle elektroniğe kimse durduk yere kdv indirimi yapmaz.Aksine genelde belirli maddi durumda olan insanlar aldığı için üstüne vergi binmemesine sukredin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacağını pek sanmıyorum. Ben doların düşme ihtimalini daha yüksek olarak görüyorum. Hoş her iki ihtimalde de bizimkiler bu sefer de dolar bazından fiyatları yükseltirler. Yani her türlü kılıfı hazırlarlar. Minareyi bulsunlar kılıfı ona göre şekillendirirler. Tabi bunu yapmaları konusunda cesaretlendiren tipler de yok değil. Yeni çıkan ürünü almak için çıktığı gün satış mağazalarının önünde sabahlayanlar da en az onlar kadar suçludur.

Hakkımızda hayırlısı olsun işimiz zor değil çok çok zor.
  • beyaz eşyaya ötv indirimi gelebilir, ama elektronikte herhangi bir vergi indirimi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Gelmez hoca gelmez.Araba için gelme nedeni, Turkiye'nin en çok ithalat yaptığı urun-firma listesine bak, hep otomobil şirketler.Kimse satin alamayınca devlet vergi de alamıyor.Daha az vergi almak(ki azı bile çok da) hiç alamamaktan daha iyidir diyip indirim yapıyor devlet.Ee ev desen müteahhitleri korumak için firmalar batmasın diye vergi indirimi yapıyorlar.Bir de bu her ikisi zorunlu ihtiyaçlar.Ee haliyle elektroniğe kimse durduk yere kdv indirimi yapmaz.Aksine genelde belirli maddi durumda olan insanlar aldığı için üstüne vergi binmemesine sukredin :)
    böyle veziyetin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: h2k07

beyaz eşyaya ötv indirimi gelebilir, ama elektronikte herhangi bir vergi indirimi olmaz
    buzdolabı alıp laptopla takas mi etsem indirim bitince napsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ışıklılımühendis20

Olacağını pek sanmıyorum. Ben doların düşme ihtimalini daha yüksek olarak görüyorum. Hoş her iki ihtimalde de bizimkiler bu sefer de dolar bazından fiyatları yükseltirler. Yani her türlü kılıfı hazırlarlar. Minareyi bulsunlar kılıfı ona göre şekillendirirler. Tabi bunu yapmaları konusunda cesaretlendiren tipler de yok değil. Yeni çıkan ürünü almak için çıktığı gün satış mağazalarının önünde sabahlayanlar da en az onlar kadar suçludur.

Hakkımızda hayırlısı olsun işimiz zor değil çok çok zor.
    allah affetsin benim bu topraklardan beklediğim tek hayır elimizdeki ekmeği elimizden almaması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hurda indirimi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.