Şimdi Ara

kda ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde lolün içerisinde kda larımıza bakacak olsak örneğin 10\5\5 gibi görürüz ama benim merak ettiğim şampiyonada mesela 2.01\1 gibi oluyor veya tr.op.gg de felanda bu şekilde kda lar var bunun mantığı nedir çözemedim toplama çıkarma felan yapıyorumda bu sayıyı nasıl ediyorlar anlamadım bi türlü yardımcı olrumusunuz

• Bende merak etmistim hep. 18-0-1 oyunumda perfect yazmisti bi onu hatirlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldürme ve asisti toplayıp ölüme bölüyor diye biliyorum

• (K+a)/d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam bende öyle duymuştum ama öyle olunca bir sayı çıkması gerekmiyormu ama iki sayı var yani örneğin benim rengar kda 3.02\1 yazıyor "\1" in olayı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: cRosSsl

tamam bende öyle duymuştum ama öyle olunca bir sayı çıkması gerekmiyormu ama iki sayı var yani örneğin benim rengar kda 3.02\1 yazıyor "\1" in olayı ne

ölüm başına düşen öldürme ve asist oluyor yani

• yani 1 öldüysem 3 öldürüp asist yapmışım anladım sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18/5/3 Kda'sı 21/5= 4.2 yani iyi 3.5 üstüyse iyisindir ve takıma çok fazla katkın vardır.

4/8/14 iyi gibi gözükebilir fakat 18/8=2.25 kötü bir Kda ve takıma çok katkın olmamıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Bende merak etmistim hep. 18-0-1 oyunumda perfect yazmisti bi onu hatirlarim.

Hiç ölmezsen perfect yazıyor
  • Kda dedikleri gibi (kill+asist)/ölüm

Bildiğime göre 4 ve üzeri kda lar oyunu taşıyan bi etkin olduğunu, 2,5 ve altı da feedlediğini gösteriyor

Oyunda kda yı 3 üstü tutmaya çalışmak çok işe yarıyor gereksiz riskler almanı engelliyor farma iyi odaklanmanı ve free kill-asist için harita kontrolüne totemlemeye önem vermeni sağlıyor, öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.