Ne kadar zincirleme küfür tamlamaları sersem de boş, bir türlü yapamadığım, 2022'de çıksa kesinlikle soru kaçırırdım iyi ki çıkmadı dediğim fakat bu sene de yapamayacağım ve yapamadığım konudur |
Bildirim
Ne kadar zincirleme küfür tamlamaları sersem de boş, bir türlü yapamadığım, 2022'de çıksa kesinlikle soru kaçırırdım iyi ki çıkmadı dediğim fakat bu sene de yapamayacağım ve yapamadığım konudur |
Ezberden anlatan hocalar yüzünden en zor konu olarak kafalarda kaldı ama aslında en kek konulardan biridir kimya özel+11 kimya fen lisesi kombosu karşısında şansı sinan enginin saçı kadar
|
YKS soruları kolay oluyor.
11. sınıfta , hele palme 11 kimya soru bankasında zor bir konuydu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiretsizÇiftçi -- 16 Aralık 2022; 17:4:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Keşke 11 kimya fen lisesi kitabımı, biber ile ekmek arasına koymaları için fırıncı kardeşlere vermeseydim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesut hocam allah aşkına biyoKİMYA ile kimyanın ne alakası var |
Yaparız hocam, 2022'de yaptık 2023'de de yaparız |
Teşekkürler D O K T O R |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yanlış hatırlamıyorsam Güzel bir matematik kaynağıydı Sonra YKS sorularını görünce hafif bir üzüntü O kadar kasmaya gerek yokmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 16 Aralık 2022; 18:25:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kçç aşırı kolay en zoru asit baz dengesi |
asit baz dengesi ez hocam ya, yazıyon; başlangıç, değişim, denge diye sonrası ÇAT ÇAT ÇAT |
Üni'ye gelin de zor konu görün |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam yks konusuna da ceng muamelesi yapmazsın ya |
KÇÇ de bir şey yok ki çook basit asit-baz zor |
kçç için de geçerli |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |