Şimdi Ara

Kazım'dan Terim'e: 'Kazım çok iyi oynar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sezon hazırlıkları öncesinde İngiltere'nin ardından Slovenya'daki Bled Kampı'na giden Galatasaray'da keyifler yerinde. Bu sezon başında yeniden takıma katılan Colin Kazım, Fatih Terim'in gözüne girmek için ilginç bir yöntem buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickimkalkti

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde İngiltere'nin ardından Slovenya'daki Bled Kampı'na giden Galatasaray'da keyifler yerinde. Bu sezon başında yeniden takıma katılan Colin Kazım, Fatih Terim'in gözüne girmek için ilginç bir yöntem buldu.

2 sezon öncesinin bu

• bu adamdan bu yıl büyük bir beklentim var en kötü 10 golü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde İngiltere'nin ardından Slovenya'daki Bled Kampı'na giden Galatasaray'da keyifler yerinde. Bu sezon başında yeniden takıma katılan Colin Kazım, Fatih Terim'in gözüne girmek için ilginç bir yöntem buldu.

2 sezon öncesinin bu

2 sene öncesinin olsa alt yazıda 17.03.2013 macı verilecek yazıyo o nasıl verilsin daha yeni video bu

• Siyah pololar, Abdurrahim Albayrak ve Ufuk Ceylan var eski olduğu apaçık hatta izlediğimide hatırlıyorum Eboue'li olanıda vardı 2 sene öncenin bu.
  • quote:

quote:

quote:

2 sezon öncesinin bu

2 sene öncesinin olsa alt yazıda 17.03.2013 macı verilecek yazıyo o nasıl verilsin daha yeni video bu

Arkadaş altta ki Kayserispor maçını görünce direk geçen sene diye yapıştırmış. Onlar özet görüntüler

• quote:

quote:

quote:

2 sezon öncesinin bu

daha önce burda kamp yaptığımız için aynı yerde birdaha yapınca eski videoları koydular 2 senenin öncesinin antreman ürünleri ve albayrak var üstüne gs tv de izledim ordan biliyorum bilmesem niye yazıyım yalan borcummu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski görüntüleri tekrar vermişler, "1-0 lose" dediği de Olympiakos maçı olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.