Şimdi Ara

Kaziklandim yardim :-(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lens aldim ama cok sinirliyim annemin evhami yuzunden optikciden aldik focus night & day i sordum 140 tl dedi adam purevisiona 75 tl dedi bide soflens 38 e 55 dedi bende ucuz diye mecburen onu aldim.Aslinda o bile pahali internete gore anneme dedim gozume batarsa rahat edemezsem bidaha kendim netten alicam dedim.Lens hakkindaki yorumlari okudum cok kotu yorumlar var.Annemde internete guvenmiyor o yuzden kaziklandik.Bari solusyonu ucuza aldik 2 tane solo care aqua yi 25 tl ye aldik aksama lens gelicek.Yirtilirda kurtulurum insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 29 Temmuz 2011; 15:39:35 >

• git ve annene bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msametg

git ve annene bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

soyledim.internete guvenmiyor bi turlu.
  • ortalık çakma lens dolu
    göz bu şakaya gelmez alacaksan kaliteli alacaksın benim ablam almıştı 40tl'ye gözünü çok ağırtıyordu 1 gün kalamıyordu gözünde gitti 140tl verdi aldı şimdi hiç çıkarmıyor bile gözünden
  • internetten alma 10 milyar türlü çeşidi var ayırt edemezsin gözlerin hastalık kapar ya da aşırı kuruluğu olur.
    ben soflens 55 i ben 50 tlye almıştım sanırım. günlük takıp çıkarıyordum ve çok memnundum.
    air optix aqua kullanıyorum 50 tl ayda 3-4 defa gözümden çıkarıyorum. ilk başlarda günlük olanları deneyip 3 ay gözünü alıştırmalısın.
    akşamları gözünden çıkarmayı unutma lenslerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banyodayim -- 29 Temmuz 2011; 15:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

internetten alma 10 milyar türlü çeşidi var ayırt edemezsin gözlerin hastalık kapar ya da aşırı kuruluğu olur.
    ben soflens 55 i ben 50 tlye almıştım sanırım. günlük takıp çıkarıyordum ve çok memnundum.
    air optix aqua kullanıyorum 50 tl ayda 3-4 defa gözümden çıkarıyorum. ilk başlarda günlük olanları deneyip 3 ay gözünü alıştırmalısın.
    akşamları gözünden çıkarmayı unutma lenslerini.

soflens 38 nasildir? yorumlari okudum iyi yorumlar yoktu
  • oo ben sofclear almışım soflens değil pardon
    Baush&Lomb u seven bırakmaz sevmeyenin midesi bulanır.
    sana kalmış şuan nasılsın ne sıkıntısı var ki kazıklanmayı geç aldığın fiyat normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dava acmayi dusunuyorum yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha almadim lensi ama ne bileyim yorumlar kotuydu.Lensmarkettede lensler hesapli herkes memnun bir sorun olsaydi lenserde bu kadar ayakta kalmazdi diyorum :-\
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.