Bildirim
Kazıklandım mı? (anakart&ram)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat normal ile biraz yüksek arası.Parçaları keşke kendiniz alıp taksaydınız,bu sektörde olan birisi olarka neredeyse kimseye güvenilmemesi gerektiğini söyleyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 25 Eylül 2013; 16:44:31 >_____________________________ -
Malum, parçalar 2. el oldukları için sanki biraz pahalı gibi geldi bana, fakat sürekli gittiğim yer olduğu için bir itiraz da etmedim fiyatla ilgili. _____________________________ -
Çok değil, fakat yüksek gibi geldi biraz. Ve de Foxcon'un soketleri sorun çıkartabiliyor yanlış bilmiyorsam. _____________________________ -
80-100 anakart
60 ram
20 montaj
20 format
fazla da takılma 10-20 tl ye. sorun çıkarmasın sistemin o kadarı önemli değil._____________________________ Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler