Şimdi Ara

kazalı aracımı servis istediğim gibi yapmamış ne yapmam gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i 20 aracımla kaza gecirdim kazada kanala uctum aracımı pert etmediler ve tamir edip bana verdiler fakat değişmesi gereken koltuk kılıfları ve taban halısı değişmediğini ve topraklı olarak bana teslim edildi birde bagaj kapağında boya akması var ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 7 Ağustos 2011; 23:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

i 20 aracımla kaza gecirdim kazada kanala uctum aracımı pert etmediler ve tamir edip bana verdiler fakat değişmesi gereken koltuk kılıfları ve taban halısı değişmediğini ve topraklı olarak bana teslim edildi birde bagaj kapağında boya akması var ne yapmam gerekiyor

Acentenizle temas kurun, onların size bu konuda yardımcı olması gerekiyor...

Eğer yardımcı olmazlarsa hasarların onarılmadığını başka bir servisten teyit ettirerek sigorta şirketinize başvurun,

Son çare önce sikayetvar.com'a ardından Sigorta şirketleri birliğine şikayette bulunun, hatalarını çözmek zorunda kalırlar.

Geçmiş olsun
  • aracında boya dokulmeleri başladı sigortayi aradım express gelip bakacak dendi şimdi ne yapmalıyım
  • exper aracımı inceledi aracımı yine anlaşmalı oldukları boya ve kaparta işi yapan bir yere götürdük aracın kople boyasında sorun var bununla beraber takılan bazı parcalarda tekrardan sökülüp takılacak sol arka camurluğun tekrar elden gecmasi gerekiyor yani beni baştan yaratan gibi olacak servisin bariz hataları cıktı

şimdi benim asıl öğrenmek istedeğim

1_aracı tamir eden servis tekrar bize getirin yapalım diyor ve kaldığı gün kadar arac tahsis edeceğini beyan etti ama ben bu işçilikle aracımı tekrar verip iyice aracımı rezil edemem

bende servise belli bir bedel karşılığı aracımı satın almalararı istedim. aracım 2011 model 3000 km de bu bedel sıfır fiyatın 5/6 bunuda davalık olmamak vede uğraşmamak adına söyledim.sigorta şirketi bana ödeyeceği parayı firmadan keseceğini sigorta ile yaptığım öngörüşde söyledi , hem onların firma itibarı zedelenmesin hemde ben aracı daha erken elden cıkarmış, birde maddi kaybımın bir kısmı bana geri döner . döneriz dediler dönmediler her halde exper raporunu bekleyecekler

2-ben aracımı bu serviste yaptırmayacağımdan sigortadan tamir bedeli ve aracımı kullanmadığım gün kadar kiralık arac bedelini nakit olarak tarafıma vermelerini benim aracı yaptıracağımı söyleye bilirmiyim bu olasıklık galiba en zor kısmı

3-hiç istemesemde biri ceza biride sigorta avukatı ile sadece telefonla ön görüşme yaptım biri kasko şirketini diğeride servisi mahkemeye vermek gerektiğini söylüyor sonucta yapılan kötü işçilik yüzünden aracım pert araca verilen komik fiyatlar veriliyor ve çok mağdur durma düştüm ben öncelik sigorta şirketini vermeyi düşünüyorum çünkü asıl anlaşma yaptığım kasko, servis taşeron firması

davada acacağım konular şunlar

aracımın hatalı işcilikten dogan onarım masraflarını talep edeceğim
    aracımı kullanmadığım gün kadar kiralık arac tahsisin bedeli sonucta hatalı işçilikten kaynaklı
    hatalı işçilikden dogan maddi değer kaybını karşılanması maddi tazminat ve beni manevi olarak yıprattıklarından manevi tazminat
    aracım dereye uctuğundan eşyalarız kullanımaz hale geldeğinden bu maddi kaybın giderilmesi
    kazada eşim kulavika klavuz kemiğini kırdığından 3 ay işe gidemedi ve şuan hala kaynama olmadı 4 ay gecti bununla ilgili tazminat
    ben bu tarafı düşünmüyorum ama beni zorlayacaklarına dair endişelerim var uzun ve zorlu bir hukuk mücadelesi beni bekliyor olacak

sizden istediğim böyle bir konu ile karşılaşan varmı internette araştırdım bulamadım en azından ön fikir almak maksadıyla paylaşırsanız sevinirim yada eksik olan bir şey varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 18 Ekim 2011; 1:19:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.