Şimdi Ara

Kazalı Araç Sigortası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı aldığım 2012 mart ayının sonunda sigorta ücretini 165 lira civarında ödemiştim. Geçen sene mart ayında sigorta yaptırmaya bir hafta kala kaza yaptım ve sonrasında benden 600 den başlayıp 1000 liraya kadar çıkan astronomik sigorta ücretleri istediler. İyice araştırıp anca 440 liraya bulup yaptırdım. Şimdi benim sorum şu. 1 sene içinde kaza yaptığım için abartılı sigorta ödemişken önümüzdeki martta inşallah kaza da yapmazsan nasıl bir ücret ödeyeceğim. Mantıken bir sene boyunca kaza yapmadığım için riskli ücretim sıfırlanması gerekiyor ve yine ilk sene yaptırdığım ücret civarlarında vermem gerekiyor ancak ben yine bir çakallık yapıp çok da fazla indirim yapmayarak yine 400 tl civarında ödeyeceğimi düşünüyorum. Böyle bir şey başına gelen veya bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Aracı aldığım 2012 mart ayının sonunda sigorta ücretini 165 lira civarında ödemiştim. Geçen sene mart ayında sigorta yaptırmaya bir hafta kala kaza yaptım ve sonrasında benden 600 den başlayıp 1000 liraya kadar çıkan astronomik sigorta ücretleri istediler. İyice araştırıp anca 440 liraya bulup yaptırdım. Şimdi benim sorum şu. 1 sene içinde kaza yaptığım için abartılı sigorta ödemişken önümüzdeki martta inşallah kaza da yapmazsan nasıl bir ücret ödeyeceğim. Mantıken bir sene boyunca kaza yapmadığım için riskli ücretim sıfırlanması gerekiyor ve yine ilk sene yaptırdığım ücret civarlarında vermem gerekiyor ancak ben yine bir çakallık yapıp çok da fazla indirim yapmayarak yine 400 tl civarında ödeyeceğimi düşünüyorum. Böyle bir şey başına gelen veya bilgisi olan var mı?

Hocam bizim agbi almisti daha once kazasi vardi aracin ama sigortada hep gozuktugu icin artik ilk odedigin gibi rakamlarda odemen cok zor. Yani en son odedigin rakamdan dusuge odersin ama ilk odediginden yuksek olur muhtemelen.Benim bilgim bu sekilde.

• qezgin kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de düşündüğüm o. Artık kazsız fiyat üzerinden ödemem bana da zor geliyor. Aracı aile büyüklerinden birinin üzerine devredeceğim en mantıklısı bu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Hocam benim de düşündüğüm o. Artık kazsız fiyat üzerinden ödemem bana da zor geliyor. Aracı aile büyüklerinden birinin üzerine devredeceğim en mantıklısı bu galiba.

Bak bahsettigin konuda arastirma yaptim birseyler buldum :)) umarim yarari olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_82763651/f_//tm.htm#82763651
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pert araç
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.