Şimdi Ara

Kazadan Sonra Trafiğe Çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ay bir kaza atlattım kask olunca kefeni yırttım ama artık trafikte araçların yanından geçemiyorum arkasında hareket etmesini bekliyorum.Yokuş desen inemiyorum frene basa basa iniyorum.Yusuf yusuf özetle.Nasıl çözerim bu sorunu eskiden yoktu.Alışayım diye çıkıyorum yola ama trafikte park halindeki araçların yanından geçmem için yolun boş olmasını bekliyorum yanımdan araba geçerken dümen titriyor dengemi yitirecek gibi oluyorum.İlginçtir araba falan da çarpmadı ben kendi çabamla geberecektim(ama trafik akarken kaza yaptım) ama arabalara karşı böyle bir sıkıntı çeker oldum.Yokuşu da katarsak genel bir kaza fobim oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 30 Nisan 2013; 20:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

sağdaki beyaz çizgiden git gerisini Allah'a bırak

Dolu oluyor parkedip kontağı kapatıp gidiyorlar zaten sıkıntı o yüzden şeride geçmek zorunda olmam.Yoksa o kadar da ölmedik orada takılıyorum boşsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

sağdaki beyaz çizgiden git gerisini Allah'a bırak

Dolu oluyor parkedip kontağı kapatıp gidiyorlar zaten sıkıntı o yüzden şeride geçmek zorunda olmam.Yoksa o kadar da ölmedik orada takılıyorum boşsa

Ayna al ayna
    şarkıda aynaya teşvik olsun

ben de arkama bakarken sola cıkıyorum yogun trafik olsa inceden tıklayacaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.