Şimdi Ara

Kazada Kim Haklı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam doğru itirazla % 100e çıkabilir denemenizde fayda var.

ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...

AYRICA AYIN İLK GÜNÜNE ÖZEL ALLİANZ KASKODA NET %30 İNDİRİM FIRSATI!

FORUM KONUMUZ...
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Doğru itiraz derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz(neye dikkat edilmeli), yarın değer kaybı için sigorta işlemlerini kendim başlatacağım avukata vermeden. Mahkeme sürecini de ChatGPT ile devam ettirebilirim sanıyorum ancak emin değilim

• Önceki mesajımda dilekçenize eklemeniz gereken kısımları yazdım aslında, ayrıca araçların hasar noktaları olarak sizin aracın sol ön kısmı diğer aracın sağ arka kısmında olduğunu söylediniz bu da bahsettiğim ifadeleri destekler nitelikte bunu da ekleyerek kendinize mantıklı tutarlı bir dilekçe oluşturun. Şansınızı deneyebilirsiniz. Yalnız hakim bilirkişi atar ise mahkeme süreci biraz uzayabilir bilir kişi için sizden ücrette talep edilir. Bu tarz konulara hakim bir tanıdığınız ile ilerlemenizde fayda var. Avukatlar değer kaybı ve açacağınız tazminattan en az %20 pay talep edecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sürücü alkollü olunca sigortacı kuzenim mutlaka polis üzerinden işlem yap dedi onun için öyle ilerledik. ama hata etmişiz, biz zannediyoruz ki alkol oldığunda zaten doğal olarak %100 suçlu olacak. Keşke trafik tutanığını ben düzenlesemişim de adamın açıkça suçluyum hatalıyım görmedim yazmasını sağlayıp imzamı alıp gitseymişim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.