Şimdi Ara

KAZA YAPTIM. DÜŞÜNCENİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Pert olmuş geçmiş olsun
    :))

Orijinalden alıntı: King3455

Son attığım fotoda daha net. Üzülmeme değmez mi.
    Tamam bu foto olmus iste, simdi uzulebilirsiniz.

Yok yok saka, uzulecek bir sey yok. Olmasa iyi tabi ama daha buyuk dert olmasin. Benim o marspiyel boydan boya tam ezikti, aldigim Cruze'da. 6-7 ay binip sonra yaptirmistim. Bu sizinki simdi surekli gozunuze takilacak gibi bir moddasiniz ama birkac haftaya gecer.
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.
  • arabaci_takimi A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgine. Biraz pimpirikliyim. Kafama taktım. Ondan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi orada oyle ezik durmasi rahatsiz eder, ama zamanla gecer, belki baska hasarlar da olacak ayni marspiyele. Biraz binin bence bu haliyle, cok buyuk degil kesinlikle ezik. Bir de dedigim gibi, yeterki gercek kaza olmasin.
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.
  • başkası yüzünden olsa umrumda olmaz ama kendi hatamla bu tarz şeyler olunca ben de kafaya takıyorum. o bölgeye kalın-ince pasta attırırsınız çok dert ettiyseniz, yapmasanız da olur.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen öyle. Biraz takıntılı yım. Yapım öyle. Bir an dikkatsizlik. Kendime kızıyorum. Buna da çok şükür etmek gerek. Bazı arkadaşlar aracın pert yazmış :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki tramere geçmeden yapılabilir.

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Bu da benim yaptığım. Geçmiş olsun

Size de geçmiş olsun hocam.

• Çok takıntılıysanız aksesuar amaçlı marşpiyeller var ama onuda tek yanlara takmak sırıtır gibi, ön arka yanlar yani komple güzel olur. Hem aksesuar olur hemde bidahaki bi kazada ilk darbeyi orası alır. Bence uğraşmayın zaten alt tarafta kaldığı için çok belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 10 Mart 2020; 0:38:49 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• pert
  • Ben olsam yaptırmam nazarlık olarak saklarım. Bezle silin boyasında da çok bişey yok gibi duruyor. Bence o şekilde binin canınızı da sıkmayın. Mal bu sonuçta çizilecek ezilecek.. Hepsine can sıkacaksanız ohooo

Nasil yapsak 2 gun kafa izni mi versek sana ?

Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur...
  • Şu başlık ve şu resime olan duygu ve düşüncelerimi yazsam 3 gece uyuyamazsın

Sacma sapan konular açmayalım ya

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.