Şimdi Ara

kaza yaptım arkadaşlar yardım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim arkadaşda da aynı araba var benzeri bi kaza yaptı servis 2 ayda zor toparladı. Her araç dağılır nereye nasıl vurduğunda alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catpower kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun diyeyim ama gecmiyor iste arka taraftan vuran denyonhn tutanagini aldiysaniz arkayi zaten hallederler umarim bagajda ezilme va yoktur alttan on tarafi ise tutanak tutmamisniz galiba onuda maksimum 100 liraya lokal olarak rotus attirabilirsiniz sanayide gayette sifir olur caninizi sikmayin on tamponun 2 3 saatlik isi var maksimum ben olsam boyatmazdim ama 0 arac olunca tadi kacmasin diye boyatmakta bazen iyi oluyor. Tamponu onumuzdeki bahar ayinda komplede boyatabilirsiniz onada 200 tl alirlar o zamana kadarda iyice cizilir zaten.

Arkada umarim tampon haricinde Sorun yoktur

Naziniz paraniza gecer. Hersey cozulur

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Gecmis olsun diyeyim ama gecmiyor iste arka taraftan vuran denyonhn tutanagini aldiysaniz arkayi zaten hallederler umarim bagajda ezilme va yoktur alttan on tarafi ise tutanak tutmamisniz galiba onuda maksimum 100 liraya lokal olarak rotus attirabilirsiniz sanayide gayette sifir olur caninizi sikmayin on tamponun 2 3 saatlik isi var maksimum ben olsam boyatmazdim ama 0 arac olunca tadi kacmasin diye boyatmakta bazen iyi oluyor. Tamponu onumuzdeki bahar ayinda komplede boyatabilirsiniz onada 200 tl alirlar o zamana kadarda iyice cizilir zaten.

teşekkür ederim bazi yorumlar beni çok rahatlatıyor, ön tamponda çok yüksek meblağ tutacak birşey olmadığını duymak sevindirici, umarım arkadada çok birşey çıkmaz.
    önü sanayide eski haline getirebilirim yani 100 200 liraya ?

• Çok geçmiş olsun. İlginç bir kaza. İlginç olan tarafı symbol'ün kaputunun o kadar katlanması, sizin bagaj kapağında da çizik dahi olmaması bence ucuz yırtmışsınız. Yetkili servise gidersiniz tutanaklarla aracınızın masrafı karşı tarafın sigortasıyla karşılanır. Tabi 750 km'de sıfır aracın hasar kaydı olacak olması üzücü. Ayrıca sigorta şirketlerinin yan sanayi parça kullanma haklarının olduğunuda unutmamak gerekir. Bilgim bu yönde yanlışlık varsa affola.
  • Geçmiş olsun hocam banada arkadan carpmislardi ... Bagaj ezilmisti 1 ay sürmüştü toplanmasi geri bindigimde bi korku olmuştu..Sakin araba surmeyi birakmayin geri baslayamaz cesaretiniz olmaz ... Ayna tiki de olabilir normal insan korkuyor ama geçici

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir symbolun daha kalbi kırılmış , geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: catpower

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

teşekkür ederim bazi yorumlar beni çok rahatlatıyor, ön tamponda çok yüksek meblağ tutacak birşey olmadığını duymak sevindirici, umarım arkadada çok birşey çıkmaz.
    önü sanayide eski haline getirebilirim yani 100 200 liraya ?

Tamponda kırık, çatlak yoksa (Ki onlar bile sunfix gibi malzemelerle ) çözülür. İşin önemli kısmı ise sadece hasarın tamponlarınızda olması ümididir. Çünkü plastik aksamlar isterse her sene 10 kere boyatın, aracın fiyatından düşmez. Yani satarken size sıkıntı oluşturmaz çünkü o plastik parça boya okunmasıda sağlıklı yapılamaz o kısımlarda.

Tamponu boyatmanız sorun teşkil etmiyor. O tamponun komple boyanması maksimum 200 tldir. Tabi işini ve fiyatını uygun veren yerler için bu böyledir. Allı pullu bir yere giderseniz ki tampon için asla gerek yok. 400 tl gibi bir fiyatta çekeceklerdir. İki havalı, afilli lafla müşteri kapmaya çalışanlara zaten itibar etmeyin. Fiyatını size söyledim ki az çok fikriniz olsun, ben pazarlıkla bagaj kapağını lokal ve tamponu komple 300 tlye boyattım 2 ay önce bir mekana.

Aracın arka kısmında bahsettiğiniz hızla çarptıysa gözle görülmeyen aracın şasisinde tampon direklerinin olduğu bölgede ya da stepnede ezilme bozulma yamulma olabilir. 130 küsür sürat hiçde az değil neticede sizinde 70-80 ile gittiğinizi varsayarsak illa ki bir durum söz konusudur. Kesinlikle servisin bu konularda bazen baştan savma davranmasına izin vermeyin. Yazık günah daha siftahı, ıslatması yapılmış araçların başına böyle durumlar geldiğinde insan haliyle sinirleniyor.

Ancak siz süratı o an tahallül edememişseniz tam olarak 100 ile giderken sizinde süratıniz 70 ise tamponunuzda sadece yaralanmışda olabilir. Arkadaki aracın durumuna zira aldanmayın önden vuran araç 20 km ile bile çarpsa hemen kaput kaldırır. Her aracın ön kısmı belirli bir noktaya kadar zaafı vardır.

Tekrardan geçmiş olsun.

Ön tamponu ancak bana kalırsa bu kışın sonuna kadar ellemeyin, sakınan göze çöp batar misali illa ki kaldırıma oraya buraya sürtecek, önümüzdeki ilkbahar ön tamponun 3 saatlik bir işi olduğunuda unutmayın. :) Sıfır haline dönecektir eğer ki tırnakları vs kırılmadıysa tamponun.

Hepsine zaten serviste genel olarak baktırın ne, ne değildir ortaya çıksın içiniz rahatlasın. Benim ilk aracımada aldığımın ilk 2 ayında park halinde 2 kez vurdular. 2 sinüde ben görmedim. Birinde kadının teki jeeple kapıyı ezmiş sağ ön, diğerinde kamyonet tarzı bir şey arka sağ direğimi yontmuştu. Hepsini kaskodan yaptırtmak durumunda kalmıştım. Ertesi yıl kasko fiyatı şişince o gün bugündür kasko yaptırmadım :) Vurukları gider yaptırırım daha uyguna geliyor. Tabi Yaratan bizi ölümlü ya da pertlik kazalardan korusun orasının çaresi yok.

• Cidden bu forumdaki leon dusmanlari cok ilginc islere imza atiyolar okurken eglendim komiksiniz

Gecmis olsun hocam, araba daha 750 km de, verin eryaya tutanklari halletsinler, donuna kadar alirlar cliodan parasini. on tarafta ciddi bisey yok gibi.
  • Leon tidiay olsaydı sümbül ikiye bile bölünürdü

Şaka bir yana geçmiş olsun leon görevini fazlasıyla yerine getirmiş

•  kaza yaptım arkadaşlar yardım

konu fake.

2 ayrı kaza var. sembolün vurduğunda muhtemelen araç arkadan pert oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 19 Eylül 2016; 0:42:00 >
  • yani diyorsunuz ki clio kazasındaki yerdeki plakayı alıp diğer fotoyu çekti adam.
    aynı plaka 34 nz 4545 işte.
  • Konu Fake. Nelerle uğraşıyoruz. Leon Sağ şeritte. Farklı yerde. Clio sol şeritte. Önünde parlament mavisi araç parçası var. Leondan kopan öyle bir parça yok.

Ayrıca kendi seviyesinde bir araca çarpmamış clio. kasalı bir araca yada yüksek bir araca çarpmış. Pick-up olabilir mesela.

Selamlar Sevgiler.
  • Ayrıca Leon sol arkadan fazla hasar almış. Clio ise göbek hasarlı .
  • Sadece boyayla kurtarabilirsen inanılmaz şanslısın demektir. Birkaç ay önce bu tarz bir kaza geçirdim. Plaka düştü darbe alınan yerden ciddi boya kalktı. İlk başta iyi dedim boyatırız gider, daha sonra bagajı açtım kapağı geri kapanmadı, tamponun direği/sacı eğilmiş. Götürdük önce direği düzeltip tamponu indirdiler, birkaç onarım gördü, boyanıp geri takıldı ama o zamandan beri aracın arka kısmından rahatsız edici trim sesleri geliyor. Araçtan soğuttu ilk gördüğümde neyse pek bişey yokmuş dediğim kaza.

• fake imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 19 Eylül 2016; 1:28:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  kaza yaptım arkadaşlar yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

aracinin degeri direkt dustu tabi satmasoda zor artik. sigorta deger kaybini kardilamazsa dava acmayi unutma

bunun gibiler yüzünden piyasa böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

kaza yaptım arkadaşlar yardım

konu fake.

2 ayrı kaza var. sembolün vurduğunda muhtemelen araç arkadan pert oldu.

Aynen konu bariz fake.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Konu fake derken Leon'un tampondan yansıyan kalın sarımsı şerit çizgisini de mi görmüyorsunuz hadi yerdeki plakayı görmediniz. Aynı şerit çizgisi Clio'lu fotoda da bulunmakta.

80-90 binleri geçmeden alınabilecek en iyi araç Leon dayanıklılıkta da kendini ispatlamış. Geçmiş olsun hocam.
  • Şu forum insanını da anlamıyorum, neden fake olsun ? Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.