nasip oldu bir araba aldım, kasko yapmadan anahtar değdirmedim arabaya:D bu arada kazalı araba yapılmış, ilanını görmüştüm bugünde ilandan kalktı :D sattılar bile arabayı |
KAZA YAPTIM, ARAÇ PERT, KASKO YOK, KARŞI TARAFTA DA KASKO YOK (5. sayfa)

-
-
aman hocam berbat bir sigorta hepiyi, ben bu işlerle uğraşırken yakın bir arkadaşım kaza yaptı kaskosu hepiyiden, benim yaşadığım süreçleri yaşadı kaskosu yokmuş gibi, sakın bulaşmayın hepiyi sigortaya,
-
kasko var iken karşı tarafının sigortası yoksa veya limiti yetmioyrsa otomatik bizim kasko mu giriyor yoksa onun da mi poliçede ayri adı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 sportage ım var kaskosuz biniyorum ondan önce 2015 megane vardı onada kaskosuz bindim çok şükür memnunum bişey olursa yapacak birşey yok ancak adam yardım istemiş soru sormuş kasko neden yapmadın diye akıl istememiş boş yorumunu kendine sakla
-
benim de kaskom yok 8.5 golfle işe gidip geliyorum riskleri düşündüm eğer kaza durumunda hatalıysam özür diler elimden geleni yaparım, karşı taraf hatalıysa kaskosu yoksa trafik sigortasından yaptırırım değer kaybını da alırım
madem böyle bir zorunluluk var değerlendirelim yani riskli bir bölgede yaşamıyorsanız kasko yaptırmaya çok çok gerek yok zaten fazlasıyla masraf gidiyor arabaya
şimdi biri çıkar "gülü seven dikenine katlanır" der
-
karşı taraf toplam ne kadar ödedi ? toplam zarar ne oldu
-
kaskosuz biniyorum tavsiye ederim diyenleri kaale almayınız. trafik ciddi bir iştir. kusurlu olup lüks bir aracı pert ettirdiğinizde kaskom yok dersiniz karşı tarafa artık.. bakalım neler gelir başımıza
-
geçmiş olsun, yaşadığınız süreci detaylı anlatırsanız belki birilerinin işine yarar, forum amacına ulaşmış olur. iyi günler dilerim.
-
Hocam süreç çok sıkıntılıydı, kazadan yaklaşık 2 ay geçtikten sonra aracımın sovtaj bedeli belli oldu, sigorta aracımın kazalı halinin satış bedelini ihale ile 567 bin tl olarak olarak belirledi bende kabul ettim, araç satıldı 15 gün sonra şikayetvar sitesine yazdıktan sonra 567 bin tlyi ödediler, karşı taraf ödeme yapmaya yanaşmıyordu, avukatla görüşüp dava açtık, dava tebligatı karşı tarafa gidince ödemeye karar verdiler, 200 bin bana 15 bin avukata olmak üzere anlaştık ve davayı geri çektik, trafik sigortası(hepiyi) parayı geciktirmek için her şeyi yapıyor, 200 bin trafik sigortası tazminatı + 100 bin imm ödemesini daha alamadık, sigorta tahkim komisyonunda başvurumuz, sonuçlanma tarihi 27/02/2025 olarak gözüküyor
-
Dava açarak en iyisini yapmışsınız. 20 yaşında adam önünde 40-50 yıllık bir hayat beklentisi var. Ne demek üstüne mal yok ödemeyecek. Bak ne güzel kuzu kuzu anlaşmış. Türkiye'de sanılıyor ki üstüme mal yok bana birşey yapamazlar. Miras da mı kalmayacak? hiç mi sigortalı çalışmayacaksın? Hiç mi evlenmeyeceksin? O icra 50 sene dursun bakalım hayat çizgisi nasıl ilerliyor. Böyle tiplerle hiç konuşmayacaksın bile. Açacaksın davanı tebligat evine gidecek bir posta babasından dayağı, zılgıtı yiyecek sonra kendine gelip yusuf yusuf ya anlaşacak veya toprağa girene kadar o dosya hayatını bitirecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede külüstür araö hariç kaskosuz araca binişmez milyonluk araca 15 k veremiyorsan binme kardeşim. Yazık olmuş akılsız başın ceremesini ayaklar çeker diye boşuna dememişler. Şimdi oradan oraya koşturacaksın. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm.
Bu trafik olayına bir önerim var aslında her araca zorunlu kamera takılacak ama özel bir sistem sim kartlı olacak ve internete bağlı olacak. Kamera sistemi mesela örneğin taralı alan ihlali yapıldı otomatik olarak ceza puanı düşecek. Kırmızı ışık hız limiti vs. Böylece millet ceza yiye yiye akıllanır. Bence bizim millet anca bundan anlar. Yaya geçidinde bile yol vermiyor kimse. Yayayken araç sürücülerine çok sinkaflı cümleler kuruyorum açıkçası.
Birde gerçekten maymundan düşük iq ya sahip insanlar var trafikte ancak dediğim şekilde adam olurlar ve böylelerinin ehliyetini bile iptal etmeliler.
-
Maaşına haciz geldiğinde çalıştığı işyeri durumdan rahatsız olup işten de çıkarabiliyor. Bu yüzden temizlenmeye çalışıyor insanlar. Ama yine de uzun ve zor bir süreç. Tanıdığım biri karşo taraf olan bankayla pazarlığa girdi ve epeyce düşürdü borcunu. Bir de arkadaşlar da söylemiş yasal avukatlık ücreti daha düşük. Anlaşmayıp yasal yolla tahsil ettiğinde avukata da bir miktar cepten ödüyorsun.
Çok değişik şeyler yaşadım ve gördüm. O yüzden kaskom da iyi bir şirkette. İyi şirket değilse o bile sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 12 Ocak 2025; 12:24:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X