|
nasip oldu bir araba aldım, kasko yapmadan anahtar değdirmedim arabaya:D bu arada kazalı araba yapılmış, ilanını görmüştüm bugünde ilandan kalktı :D sattılar bile arabayı |
|

|
nasip oldu bir araba aldım, kasko yapmadan anahtar değdirmedim arabaya:D bu arada kazalı araba yapılmış, ilanını görmüştüm bugünde ilandan kalktı :D sattılar bile arabayı |
|
aman hocam berbat bir sigorta hepiyi, ben bu işlerle uğraşırken yakın bir arkadaşım kaza yaptı kaskosu hepiyiden, benim yaşadığım süreçleri yaşadı kaskosu yokmuş gibi, sakın bulaşmayın hepiyi sigortaya, |
|
2020 sportage ım var kaskosuz biniyorum ondan önce 2015 megane vardı onada kaskosuz bindim çok şükür memnunum bişey olursa yapacak birşey yok ancak adam yardım istemiş soru sormuş kasko neden yapmadın diye akıl istememiş boş yorumunu kendine sakla |
|
benim de kaskom yok 8.5 golfle işe gidip geliyorum riskleri düşündüm eğer kaza durumunda hatalıysam özür diler elimden geleni yaparım, karşı taraf hatalıysa kaskosu yoksa trafik sigortasından yaptırırım değer kaybını da alırım madem böyle bir zorunluluk var değerlendirelim yani riskli bir bölgede yaşamıyorsanız kasko yaptırmaya çok çok gerek yok zaten fazlasıyla masraf gidiyor arabaya şimdi biri çıkar "gülü seven dikenine katlanır" der |
|
karşı taraf toplam ne kadar ödedi ? toplam zarar ne oldu |
|
kaskosuz biniyorum tavsiye ederim diyenleri kaale almayınız. trafik ciddi bir iştir. kusurlu olup lüks bir aracı pert ettirdiğinizde kaskom yok dersiniz karşı tarafa artık.. bakalım neler gelir başımıza |
|
|
Hocam süreç çok sıkıntılıydı, kazadan yaklaşık 2 ay geçtikten sonra aracımın sovtaj bedeli belli oldu, sigorta aracımın kazalı halinin satış bedelini ihale ile 567 bin tl olarak olarak belirledi bende kabul ettim, araç satıldı 15 gün sonra şikayetvar sitesine yazdıktan sonra 567 bin tlyi ödediler, karşı taraf ödeme yapmaya yanaşmıyordu, avukatla görüşüp dava açtık, dava tebligatı karşı tarafa gidince ödemeye karar verdiler, 200 bin bana 15 bin avukata olmak üzere anlaştık ve davayı geri çektik, trafik sigortası(hepiyi) parayı geciktirmek için her şeyi yapıyor, 200 bin trafik sigortası tazminatı + 100 bin imm ödemesini daha alamadık, sigorta tahkim komisyonunda başvurumuz, sonuçlanma tarihi 27/02/2025 olarak gözüküyor |
|
Bu ülkede külüstür araö hariç kaskosuz araca binişmez milyonluk araca 15 k veremiyorsan binme kardeşim. Yazık olmuş akılsız başın ceremesini ayaklar çeker diye boşuna dememişler. Şimdi oradan oraya koşturacaksın. Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. Bu trafik olayına bir önerim var aslında her araca zorunlu kamera takılacak ama özel bir sistem sim kartlı olacak ve internete bağlı olacak. Kamera sistemi mesela örneğin taralı alan ihlali yapıldı otomatik olarak ceza puanı düşecek. Kırmızı ışık hız limiti vs. Böylece millet ceza yiye yiye akıllanır. Bence bizim millet anca bundan anlar. Yaya geçidinde bile yol vermiyor kimse. Yayayken araç sürücülerine çok sinkaflı cümleler kuruyorum açıkçası. Birde gerçekten maymundan düşük iq ya sahip insanlar var trafikte ancak dediğim şekilde adam olurlar ve böylelerinin ehliyetini bile iptal etmeliler. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 12 Ocak 2025; 12:24:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |