Şimdi Ara

Kaza yaptığım kişi kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ana caddeden giderken ara sokaktan kontrolsüz bir şekilde dönen bir şahin benim arabama çarptı , ben emniyet kemerimi sökmeye çalışırken karşı taraf önce geri vitese attıp arkasındaki duvara çarptı ardından tekrar gaza yüklenip son gaz olay yerini terk etti . Görgü tanıklarının verdiği plakada arabanın rengi beyaz çıkıyor ama kaza yaptığım araç kırmızı renkte.Olay yerine gelen polisler plakadan eminmisiniz dediler. Bizde görgü tanıkları bu plakayı verdi ama yolda iki üç adet kamera var arabayı görüntülenmiş olabilir dedik onlarda biz tutanağa faulü meçhul diye düşünüyoruz siz kamera kayıtlarına bakıp savcılığa şikayette bulunun gibi bir şeyler deyip gittiler.
    Sinirlendiğim nokta kamera kayıtlarını niye ben araştırıyorum.Benim görevim değilki sizce ne yapmalıyım.

Kaza yaptığım kişi kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bir kaç ay önce hıyar moruğun teki pickup'ıyla geldi çarptı kaçtı bana. Savcılığa verdim ancak bir sonuç çıkacak gibi değil.
  • renkden dolayı yorumum şu ikiz plaka pert toplayıp binen hırtın tekidir zibilyon tane bu tarz adam var.

Geçmiş olsun siz yinede bi kayıtlara gösteriyorlarsa bakın civardaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2018; 21:59:12 >
  • Aynen kamera kayıtlarına bakmak senin görevin değil. polis sallamış seni seninle birlikte gidip kamera kayıtlarına bakmaları lazımdı o işi sen yapacaksan polis ne ise yarayacak ,olayı açıklığa kavuşturmaları lazım malesef polis arkadaşlar bunu hep yapıyor. Ben senin yerinde olsam şikayet dilekçeme polisler böyle böyle yaptı diye de acıkca belirtirdim
  • Hakkınızı arayın birşey çıkmayacak biliyorum ama sürekli bu oluyor polis ilgilenmedi polis bakmadı polis bilmem ne yaptı. E adam yaralıyorlar ifadesi alınıp serbest bırakılıyor illa ölmek mi lazım? Bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk motor kaza mı yaptım
    7 gün önce açıldı
    Kaza Yaptım...Kim Suçlu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.