Şimdi Ara

Kaza sonrası sadece telefon plaka alıp gitti karşı taraf? ne yapmak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bugün ankarada bi alışveriş merkez çıkışı karşı tarafdan gelen sürücü geçemedi bana hareket çekiyordu diğer yerden çık v.s diye o arada ben yarım metre bile denmez cok az geri geldim
    arkamda şirket aracı bir doblo varmış benim sol tamponun alt kısmı o aracın kapısına geçmiş baş parmagınızı geçmeyecek bi şekilde göçük oluşmuş benim araçta ise pasta cila attım çıktı bişey kalmadı allaha şükür
    sonrasında ben aracımda ordan gittim onun arabasına vuruldugunun farkında bile değilim seyir halindeyken arkamda geldi çektik bir yere konuştuk ben benim araca bakınca şaşırdım kaldım sürtme izi oldugunu görünce yani
    herneyse tutanak tutulmadı bi yeri aradı karambole 200 tl ye yapılır dendi şirket aracıymş ben dedim ufacık bi yer ne 200 lira o zaman sigortadan yapılsın dedim ve tutanak kagıdı aradık bulamadık benim telefon numaramı aldı gitti
    birde aldıysa plaka v.s olayın oldugu yerde kamera v.s yok şimdi ne yapmamız lazım

• karşı tarafla uzlaşmak lazım mı sizce 200 tl gibi bi rakamda ben vermem açıkcası ufacık bir yer çünkü nasıl bi yol izlesem sizce bu bilgilerle gidip karakola başvuru yapabilir mi?
  • Hocam suç oranlarını bir araştırın geri geri gelirken siz çarpıyorsunuz bu yüzden farklı bir durum yoksa suçun çoğunluğu size kalabilir boşuna sigortayı sokmayın araya yeniletirken 200 tlden daha fazlası çıkar cebinizden ama bir de şöyle bir şey var sigortalar avm otoparklarında oluşan kazaları karşılamıyordu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.Böyle bir durum varsa kendi aranızda anlaşmanız lazım zaten.
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Ararsa o Zaman anlaşma yoluna gideyim götürüp tanıdığım bi yerde yaptırayım aracı çünkü baya ufak bi yer aman nerden düştüm bu işe kaza işte yapacak bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın arayacak mı bakalım ne olacak

• Yorum lazım arkadaşlar

• suçunu kabul ediyorsan ki anlattığına göre suç sende ve 200 lira çok diyosan kendin başka bir yere yaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

suçunu kabul ediyorsan ki anlattığına göre suç sende ve 200 lira çok diyosan kendin başka bir yere yaptır

aynen öyle yaptır götür kendi ustana yaptır genelde şirket araçları kakoludur seni aramadanda yıl sonu toptan bakıma sokarlar yaptırırlar. ciddi bir durum yok ortada büyük ihtimalle aranmazsınız aranırsanızda elemanın şirket adını kullanarak sizden para koparmaya çalışması söz konusu olabilir siz madem suçunuzu kabul ediyorsunuz kendi tanıdığınıza yaptırın illa farklı ısrarcı durumlar sergilerse ben çarpmadım senide tanımıyorum deyin durum az çok anlaşılır. ama ne olursa olsun kendi ustanız yoksa kendi bulacağınız usta oda olmuyorsa aracın yetkili servisine. kesinlikle onun bulduğu ustaya değil.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam dayanamayıp ben Aradım dedim tanıdıgım bi yer var git orda yaptır felan tamam abi felan demeye başladı bakalım bugün ararsa gitsin 50 100 neyse yaptırsın gitsin allah beterinden korusun kaza zor iş en ufağı bile

• Hocam ver 100 lira yaptırsın, gerek yok ufak bi göçük için sigortayı devreye sokmaya...
  • Tutanak yok,fotoğraf yok,belge kayıt kuyut yok...Çok fazla alttan alma,telefonla arama da...Fazla para falan da verme...İster yaptırsın,ister yaptırmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97
    ama bir de şöyle bir şey var sigortalar avm otoparklarında oluşan kazaları karşılamıyordu diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi.

NEDEMEK AVM DE KARIŞMAZ SİGORTA ...
    RALLİ PİSTİNDE YARIŞ AMAÇLI KULLANIRKEN YAPMADIKÇA HER ALLAHIN YERİNDEKİ KAZANIN SORUMLULUĞUNU ALIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 9 Ocak 2016; 1:13:55 >
  • Benzin istasyonlarında kaza ysptınız mı hiç ? :)

• Hocam ralli pistine yarış amacli girmediğinizi nasil ispatlayacaksiniz?Burasi kestirme yol ben eve mi gidiyordum diyeceksiniz adam demez mi yarışmiyorsan ne isin var bu araba ile burda.

http://www.tsb.org.tr/motorlu-kara-tasitlari-ihtiyari-mali-sorumluluk-sigortasi-genel-sartlari.aspx?pageID=511

G maddesinde belirtiis bu.Pistler karayoluna dahil değildir icerideyken butun sorumluluk sizindir.Otopark konusunda biraz arastirdim forumda bolca konu var ve dediğim gibi otopark içinde olan kazalari kasko karsiliyor ama sigortanin karasilamadigi yaziyor.En saglikli bilgiyi sigortacinizi arayip ogrenebilirsiniz.

• ucuza cebinden yaptırmaya çalış, trafiği bozarsan seneye ne prim çıkarırlar belli olmaz.
  • Kasko policesinde nerelerde ödeme yapmayacağını açık açık yaziyor.

Yaris amacli ralli pistleri , inşaat alanlarinda harfiyat vb araclarin karıştıği kazalar.
    Ne benzinlik ne de avm de odenmez gibi bir ibare bulunmuyor.@K@RUB

Ben farklı bir şey mi söyledim ? @bnym97
  • Hocam ilk mesajınızda sigorta diyorsunuz şimdi kasko ikisi birbirinden farklı şeyler kafanız karıştı galiba.Sigorta trafiğe kapalı alanlarda olan alanlarda ödeme yapmazken kasko yapar.Sigorta tek taraflı kazalarda ödeme yapmazken kasko yapar.Sigorta karşı tarafı korur kasko sizi korur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam ilk mesajınızda sigorta diyorsunuz şimdi kasko ikisi birbirinden farklı şeyler kafanız karıştı galiba.Sigorta trafiğe kapalı alanlarda olan alanlarda ödeme yapmazken kasko yapar.Sigorta tek taraflı kazalarda ödeme yapmazken kasko yapar.Sigorta karşı tarafı korur kasko sizi korur.

Aslında ben her iksini de kastetmiştim.
    Kaskoyu yok sayalım , mesela benzinlikte yahut AVM'de senin arabana çarptım diyelim , aşağıdaki hangi maddeden sebep trafik sigortası sana ödeme yapmayacak?

http://www.tsb.org.tr/motorlu-kara-tasitlari-ihtiyari-mali-sorumluluk-sigortasi-genel-sartlari.aspx?pageID=511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 9 Ocak 2016; 16:08:29 >

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Aramadı kaldı öyle dahada arasa ben uğraşmam artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.