Şimdi Ara

Kaza sonrası beyanla aracım perte ayrıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sonuçta bir sürüş kaydı var olacaktı. Alkol etkisindeki sürüş ile normal sürüş arasında fark olacaktır illa ki.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Sonuç olarak araçta kayıt cihazınız olsaydı bu stres olmazdı değil mi? Büyük geçmiş olsun. Bence de başkalarına zarar verme riski sebebiyle doğru olanı yapmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Evet. Esasında mevzu şu:
    Ortada bir kaza var.
    Kanunen iki taraftan birinin iddayı ispatlaması lazım.
    Örneğin iddaa şu : kasko firması : tutanak olmadığı için alkollü olup olmadığını bilemiyoruz. Bu sebeple bizim sorumluluğumuz dışında. Sürecin hayatın olağan akışına göre gitmesi gerekliydi. Polis tutanağı tutulmalıydı
    Benim diyeceğim de belli : kaza olmasından can ve mal kaybı olmasından korktum

Burada esasında iki taraf da ispatlayamayacak. Davanın kazanan ve kaybeden tarafını şu belirleyecek : kararda “ispat yükümlülüğünün kimde olduğu”

İspat yükümlülüğü bende olmasına karar verseydi ispatlayamayacağım için kasko firması kazanacaktı.
    Aynı yükümlülüğü karşı tarafa verseydi kasko firması da ispat edemeyeceği için ben kazanmış olacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu için teşekkürler yaşamış olduğunuz süreçleri detaylıca anlatıp insanların bilgilenmesini sağlamışsınız.

• Geçmiş olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.