Şimdi Ara

kaza atlattım,araç videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 4 Mart 2016; 2:12:55 >

• Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbayram -- 3 Mart 2016; 21:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke o kadar yazacağınıza sadece videoyu atsaydınız. Hiçbir şey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Keşke o kadar yazacağınıza sadece videoyu atsaydınız. Hiçbir şey anlamadım.

olaya farklı bakanlar

ehliyeti yeni alanlar,suçlayanlar falan oluyor,daha önceki tecrübeler..o yüzden detaylı anlattım
  • kardeş sen araba sürme ya.
  • eger video daki olaysa gecerken siz dat dat yapip adamin daattttttttt diye korna calısına bu kadar yazdıysanız ohooooo.ne var bunda allah askına.belkide sizin kornada ben geliyorum dikkat et diyisinize adamda tamam gördüm demek istedi:Dbunda bişey yok hacım.kameranız ve ehliyetiniz hayirli olsun.
  • burda atlatılmış bir kaza yok

ben 14 senelik ehliyeti olan birisi olarak o arabanın ordan manevra yapacağını daha ilk saniyelerden anladım

bence iki tarafta fazla büyütmüş olayı, trafik her gün onlarca böle ufak atışmalar, inatlaşmalar vs oluyor. Her birinde inip kavga edilse hapishanelerde ve mezarlıklarda yer kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEST SÜRÜŞÜNDE KAZA YAPTIK
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

kardeş sen araba sürme ya.

• Hızınızı azaltmadan gelmişsiniz. O sürücünün sola dönme ihtimalini düşünüp yavaşlamalıydınız.. Her ne kadar öndeki sürücünün dönüşü hatalı olsa da..

• Pardon çok gereksiz bir konu

• Nekadar gereksizsiniz.

• Bunlarla çok karşılaşıyoruz niye bu kadar abartıyorsunuz ki durabilecek uzaklıktasınız ayriyettend e golf ⛳ sürücüsü. Frene basmış durmuş hatalı olsada

• arkadaşlar orjinal videodan ss çektim

emin değilim ama direksiyondaki kadın galiba yeşil örtüye benziyor ,resim aşşağıda

aşşağıdaki resimde önce sağa giriyor,bende o yanaşıyor diye devam ediyorum

birden sağa yanaşmayı bırakıp vazgeçer gibi yapıp sola kırıyor,durma mesafem azalmış durumda,,videoya aldanmayın araba saniyede bayağı ilerliyor

alttaki videoya bakın,arabayı sola kırdığı yerde gideceği bir boşluk yap,galiba geri geri gidecek,nereye girmeye çalıştığıda belli değil,solda yol yok

• kornaya basma, frene bas
  • Basligi gorunce ulan ne olmus acaba diyerek girdim iceri. Videoyu izledim. Bekliyorum epey surtusme olacak. Birsey yokmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

kornaya basma, frene bas

frene bassam kurtarmazki adam önüme kırıyor

baştan yavaşlamadım çünkü sağa gidiyor yani yoldan çıkıyor önümden çekiliyor,frene basmalık durum yoktu ama bir öyle yaptı sonra başka yaptı

işte bunlar zamanla öğreneceğiniz şeyler

neyse forumda olgun cevap yazacaklar olabilir..

kaza sorun yok diyenlerde var son saniyede araba frenleri kitlemiş.1 saniye gecikse önümdeydi,sanırım video izlemeyen yazı okumayan epey var forumda
  • Bu arkadaşı alalım burdan. Son derece normal bir olayı, cinayet vakası gibi anlatmış bir de okudum ona yanıyorum.

• Bu Nasıl kaza atlatmak birader, bu tür durumu her gün yaşıyoruz. Asıl bugün Bursa trafiğinde şerefizin birinin arabaların önüne soda şişesi atmasını görecektin işte o Zaman balataları yakardın.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Aynisini dedim valla. Okurken bunaldim. Her gun olan seyler bunlar. Ihtimalleri dusunup ona gore gidiceksin azalt hizini iki saniye frene basin nolacak

• Bence ya dönmeye çalışıyor ya da sol tarafta görünen site gibi yere girmeye çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.