Şimdi Ara

Kayyum atanan şirkette çalışmak sıkıntı yaratır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaber kullanıcısı

quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: muhammet324

Öğretmen

öğretmen kadın işsiz güçsüz adamla neden evlendi?

Sen ne diyorsun hemşerim bizim eski mahallede bi hakim bayan vardı hakime hanımın kocası sucuydu isteyen istediğiyle evlenir

evlenemez kardeşim müsade etmem.konu sahibi boşansın derhal

he yaprram he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç olarak kayyum atanmasının üstünden 1 sene geçmiş ve siz orada çalışmaya yeni başlayacağınız için eşinize olumsuz bir yansıması olacağını düşünmüyorum. Olurda işe başlarsanız şimdiden hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattım mı bilmiyorum ama ben de benzer bir durumla karşı karşıyayım, konu haala ülke gündeminde olan bir konu olduğundan hortlarsa da hortlasın zaten 2 aylık konu:)

bir iş başvurusu yaptım kabul edildim (beyaz yakalı - dış tic departmanında satış temsilcisi olarak) ama sonradan öğrendim ki fabrikanın 3 ortağından ikisi içerdeymiş ve yakın zamanda kayyum ataması bekleniyor, maalesef askerlik yapmadım ve iş bulamıyorum ve hazır bir yere kabul edilmişken de hemen başlamak istiyorum ama ben işe girdikten sonra kayyum atanırsa olacakları da düşünüyorum, şirket iflas ederse veya kapatılırsa sorun yok yeni iş bakarız ama orada çalıştık diye durduk yere fetöcü damgası yer miyim bundan korkuyorum, gerçekten bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen, çok kararsız kaldım, teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.