Şimdi Ara

Kayyum atanan şirkette çalışmak sıkıntı yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eşim kamu görevlisi ben ise çalışmıyorum bakıyorum bi iş buldum Bellona da iş güzel getirisi de güzel fakat bügün öğrendiğim bir bilgiye göre Bellona istikbal ve mondi nin kurucusu olan holding kurucuları fetöcü çıkmış darbeden sonra mondi kapanmış istikbal ve Bellonaya kayyum atanmış yani kısacası ben şimdi bir yıldır kayyum altında olan bi şirkette ile başlasam yarın bi gün eşimin kamuda çalışmasına engel olur mu yok işte senin eşin fetöden kayyum atanmış bi kurumda çalışmış diyip açığa alma falan söz konusu olur mu bunu bir araştırmak istedim çünkü işe girmek istiyorum ama sonradan fetöcü durumuna düşmek istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eşin ne iş yapıyor
  • Öğretmen

• Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bellonadakiler iş çıkışı toplanıp maklube yemiyor sonuçta. Okullarda çalışmak sıkıntılıydı ama bu tür şirketlerde çalışanlara bir şey olmadı, olmaz da bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet324

Öğretmen

öğretmen kadın işsiz güçsüz adamla neden evlendi?
  • Ki zaten bir yıldır kayyumda

• Valla ben olsam riske atmazdım. Fetö olayları yüzünden bir sürü masum insan mesleğinden oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonun bankasyaya para yatıranlar gibi olmaz inş

Kayyım atanan okulların nasıl battığını gördük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Öğretmen

Yahu sana ne? Sen mi evlendin kadının keyfinin kahyasi misin ? Adam belki çalışıyordu işten atıldı? Ya da çalışmıyordu. Gördüğüm en saçma yorum. Yardımcı olmadan saçma sapan yorum yapanlardan nefret ediyorum

• Konu bankasyaya nerden geldi ya benim alakam yok sadece soru şu bı yıl önce kayyum atanmış bi şirkette çalışmak kamu görevlisi eşi etkiler mi şirketin batması falan problem değil

• quote:

quote:

Öğretmen

Bu saçma yoruma sadece gülüyorum

• Hiç bir şey olmaz.
  • Olmaz

• Hic bir sikinti cikacagini sanmam, fakat basinda kayyum olan bir sirketin is hayatinin uzun olmayacagini dusunuyorum. Gunu kurtarma gibi bir planiniz varsa olabilir, fakat uzun vadeyi dusunuyor iseniz muhtemelen ilerde issiz kalacaksiniz tekrar.

• Özel sektörde artık her yer riskli be arkadaşım. Bugün fetocuları içeriye aldılar, yarın birgün belki akparti tarafını içeriye alacaklar, bilemezsin. Sen işini en iyi şekilde yap, ailene sahip çık gerisini düşünme bile, koyver gitsin.

• quote:

quote:

Öğretmen

Sen ne diyorsun hemşerim bizim eski mahallede bi hakim bayan vardı hakime hanımın kocası sucuydu isteyen istediğiyle evlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaber kullanıcısı

quote:

quote:

Öğretmen

Sen ne diyorsun hemşerim bizim eski mahallede bi hakim bayan vardı hakime hanımın kocası sucuydu isteyen istediğiyle evlenir

Dediğin doğru o ihtimal her zaman hayatın her anında var ben feto için sordum sadece yani güncel problemimiz için

• quote:

Konu bankasyaya nerden geldi ya benim alakam yok sadece soru şu bı yıl önce kayyum atanmış bi şirkette çalışmak kamu görevlisi eşi etkiler mi şirketin batması falan problem değil

Babam mudur yardimcisi ve fetou öğretmenleri sorusturmada bildiginiz gibi idareciler de sorumlu. Ilceden yazi geliyor ihbar uzerine ki bu ihbar mitten ya da darbe soruşturma kurulundan geliyor ilce milli egitime ya da ilce milli egitim müdürü direk su ogretmeni sorusturun diye yazi yolluyor. Hanımınızın Feto ile akraba ya da direk baglantisi yoksa sorun teskil etmez. sizin alakanız zaten yok görünüyor. Ha bir de Bank Asya banka hesabiniz varsa sorusturma acma ihtimali çok yüksek. ne olursa olsun.

• Aile olarak sülale olarak hiç bir bağımız yok zaten eşim yeni adaylık soruşturması geçirdi temiz çıktı dediğim gibi tek korkum kayyum atanmış bi şirkette çalışmak ki zaten bellonanın ana holdingi olan kayseride ki ana firmanın yöneticileri fötocu çıkmış ben ise sıradan bi ildeki Bellona bayisinde çalışacam yani direk kayyum atanan şirkette değil ona milyon km uzaklıktaki bi Bellona da çalışacam çalışacağım kurumda föte söz konusu değil sadece ana firmaya atanmış kayyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaber kullanıcısı

quote:

quote:

Öğretmen

evlenemez kardeşim müsade etmem.konu sahibi boşansın derhal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.