Şimdi Ara

Kayseri’ye uzay ve savunma sanayisi için 1,6 milyar dolarlık dev yatırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşallah. Hiç zoruma gitmez.

ukrayna gönderilen iha/siha ların bile yarı parasını

ödemişim! 200milyon tl!

bu proje gerçekleşirse, neden zoruma gitsin?!

Benim endişem, o paranın da yandaşa, eşe dosta

dağıtılıp, sonra da birilerinin çıkıp, Kandırıldım! demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 4 Mart 2025; 14:48:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

amerikalı demokrat solcular yani yahudi kuklaları yani neoconcuların karşısında çin gibi bir tehlike ve silah üretim kısıtlamasına düşeceklerine dair öngörüleri yoktu. bu ortaya çıkınca güney kore gibi seni de işin içine kattılar.

olan biten bu :))))

şimdi ABD'de katolikler de bu evangelistlere tekmeyi çakınca, bir de Türkiye de AB ülkesi oldu :)))))))))) savaştıracak enayi arıyorlar.

Devlet aklı denen bir proje,bir mantık olmalıdır.

Günümüzde Almanya 3 yıl bile hükümetsiz kalsa belirli bir sistem ve devlet düzeni,nizamı,intizamı olduğu için her şey saat gibi tıkır tıkır işliyor.

Ülkemiz bir hafta hükümetsiz kalsın,önceki yıllarda olduğu gibi kaos olur.

• Türkiye'de son yirmi yılda yapılan yatırımlar gerçek değerleri ile yapılsaydı yandaşa peşkeş çekilerek veya özelleştirme adı altında güzel ülkem soyulmasaydi,turkiyeysimdi gençlerin terketmek istedikleri bir ülke değil dünyanın gelmek istediği bir ülke olurdu.5.sinif vasıfsız insan ulkes değil.1.sinif eğitimli insanların gelmek istediği ülke olurduk.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

önceki 80 yılda da öyle olsaydı uzaya ilk çıkan ülke mi olurduk?

yolsuzluk oranları önceki yıllara göre çok daha düşük kalır inanın. eskiden 100 liralık işi devlete 10 milyona yaparlardı şimdi 150-200 liraya yapıyorlar ama ona da kurumların geç ödemelerini bahane ediyorlar. 1 e 100 ihale göremezsiniz. ama denetimlerin artması da şart. belediyeler çiftlik.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Doğalgaz bulundu gaza zam geldi. Petrol bulundu benzin 50 lirayı buldu.
    Uzaya falan mi yatırım yapsak fiyatlar patlamadan

1.6 milyar doları yemeklerden önce aç karnına yiyoruz biz

Neyse Metin Yasir Akpınar kardeşim mesajını aldım sende hazır mısın?

Komedi Alemiyoutube
    MEŞAJINI ALDIM KARDEŞİM SENDE VARMISIN Mesaj Meşajını Aldım Kardeşim Meşajını Aldım Komik Video Komedi Güldüren Video Gülmekten Alta Sıçırtan Video Kardeşim Abi Sende Varmısın Varmısın Kahkaha Attıran Video Abi Kardeşim
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=2ygRTY7HtK4

Bu önyargılarla, orda duymuştum, kaynaklarıyla çok kandırılırsınız benden söylemesi. Yanıldığınız konu ben fanatik bir yorum yapmadım, doğruyu arıyorum. Çünkü o kadar çok dezenformasyon var ki, her konuda. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek lazım. Yoksa ülkenin yönden yöne savrulmasına eyvallah diyoruz sürekli.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    O kadar cümlenin içerisinde insan yine de birşey arıyor ama malesef çok büyük bir boşluktan başka birşey yok. Merak etme yine de doğruyu aramaya devam.

Sen aklindaki önyargılarla, yaftalarla birisini suçlamadan önce, yada hayali düşmanlar yaratmadan önce ben kimseyi veya bir zihniyeti yaftalamaya çalışmadım. Sadece bu konuda kaynağını sordum varsa böyle birşey öğrenelim diye. Ama sen yok siz şöyle siz böyle diye düşmanlarla mücadele ediyorsunuz sanki. Bu arada büyük bir çoğunluk kimse yapmasın gerek yok falan dediğini zannetmiyorum belirli düşman gruplar hariç. Ama sorgulamak demek istemezük demek anlamına da gelmez. Bu sizin yok öyle düşünüyorlar eminim zanlarıyla da olmaz. Varsa bir bilginiz söylersiniz, karşıt başka bir bilgi varsa da araştırırsınız sonra bir kanıya varırsınız. Yoksa hep biz haklıyız diğerleri hep düşman kafası bizi ancak çukura götürür ,uzaya değil.

Kardeşim, belli ki yatırımlar konusunda bilgin var.

baya savunuyorsun çünkü!

merak ettim;

yerli otomobil üretmek için

40 MİLYON dolar ödenip, SAAB tan satın alınan

ve araç demoları gösterilen PLATFORM dan

haber varmı?! Fikri ve sınai haklardan haber varmı?

40milyon dolara alınmış birşeyler var

ve kayıp! Parası kim den çıktı?!

celal şengör ne alaka?!

sizin,

40milyon dolara alınan sisteme ne olduğu

hakkında bilginiz varmı?!

ben onu soruyorum...

yoksa yok diyebilirsiniz...

kayseride yatırım amaçlı para dağıtılacak değil mi?

insanlar neden şüpheyle bakıyor diye eleştiriyorsunuz ya

bende size somut örnek veriyorum

40milyon euro (?) kayıp!!! yok!!! nerede kimse bilmiyor!!

alınan platform da yok! üretim de yok! projede yok!

"40 milyon Euro resmen çöp oldu." 2017 hürriyet.

şimdi bu adamlar,

yatırım haberlerine şüpheyle bakmakta haksız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 7 Mart 2025; 15:6:11 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.