Şimdi Ara

Kayseri'de Uydu Net Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ofisimde Ttnet kullanıyorum ama artık illalah dedirtiler. Tahhüdü bozup çıkacağım. Aklımda süperonline vardı ama bulunduğum yerde maalesef fiberleri yokmuş. Alternatif uydunet kaldı. Uyduneti hiç kullanmadım etrafımda da kullanan yok. Kayseri'de durum nedir verim alınabiliyor mu. 50Mbps 250 GB AKK'lı pakete geçmek istiyorum. Acaba harbiden 50 Mbps hızı verebiliyorlar mı, ofiste aynı anda 7-8 pc'nin bağlanması sıkıntı yaratır mı, wi fi bağlantılarında sıkıntı var mı öğrenmek istiyorum, yardımcı olan olursa sevinirim

Hız konusunda sıkıntı yaşamazsınız fakat wi-fi konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Verdikleri modem sıkıntılı, sinyal güçlendirici almanız gerekecek. Onun masrafını da eklemenizi tavsiye ederim. Uzun vadede -sinyal güçlendirici masrafı da dahil- Ttnet' ten fiyat olarak daha ucuz ve sorunsuz hizmet alacağınız kesin.
    Cevap için teşekkürler hocam. İnternet kopmaları ile ilgili şikayetler duydum bu sebeple tedirginim. Ofiste zaten acsess point kullanıyoruz wi fi sıkıntısı olmaz sanırım en fazla bir tane daha acsess point alırım
  • O şikayetler her zaman var, her zaman olacak. Ben de yıllardır kullandığım -11 yıla yakın- Ttnet aboneliğimi iptal ettirmek konusunda tereddütlerim vardı; Uydunet' te problem yaşar mıyım, sonra iptal için uğraşır mıyım vs. vs.. Uydunet' e geçtim sonunda, geç bile kalmışım. Fiyatından da, performansından da memnunum. Kayseri' de sıkıntı yaşama ihtimalinizin pek olduğunu düşünmüyorum.
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.