Şimdi Ara

!! KAYSERİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inşaat mühendisliği kayseri nasıl yaşanır okunur imkanlar halkı siyasi görüş yardım lütfen ?!

• Kayseri mi Konya mı kararsızım ben de.PDR için Hangisini üste yazayım diye
  • bn de çok kararsızım kardeş ya ?
  • Yıllar önce Kayseri fazla gelişmemiş bir şehir olsada çağdaş-modern güzel bir toplum vardı şimdilerde yani son 10 yılda şehir baya bir gelişti çok para harcandı Kayseri'ye ama halk ve zihniyet değişti sanki eskiler kaçmış yeni bir toplum gelip yerleşmişcesine bir değişim gerici ve yasakçı bir zihniyet hakim olmaya başladı. Bu arada istanbul'danmı gidiceksin oraya öyleyse her türlü bulanıma girersin istanbul'dan sonra nereye gidersen git sıkıntı çekersin bir süre. Bu arada erciyese kayak merkezi yapıldı geçen kış bomboştu yaşlı teyzeler tepsilerle kayıyordu bayada iyi bir tesis olmuş teleferikler felan bu yıl dolar taşar yani güzel yerdir Kayseri'de yaşanıp yaşanmicağı senin hayat tarzına bakar birazda.
  • ankara dan gidiyorum insanları dışında bariz sorun var mı ?
  • Hmm 2 kez Ankara'yada uğramıştım kendi adıma Kayseri daha güzel bir şehir diyebilirim,gidersen pişman olmassın sanırım. Hayır öyle çok ciddi sorunları olan bir şehir değil. Erciyes Üniversitesi'mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yıllar önce Kayseri fazla gelişmemiş bir şehir olsada çağdaş-modern güzel bir toplum vardı şimdilerde yani son 10 yılda şehir baya bir gelişti çok para harcandı Kayseri'ye ama halk ve zihniyet değişti sanki eskiler kaçmış yeni bir toplum gelip yerleşmişcesine bir değişim gerici ve yasakçı bir zihniyet hakim olmaya başladı. Bu arada istanbul'danmı gidiceksin oraya öyleyse her türlü bulanıma girersin istanbul'dan sonra nereye gidersen git sıkıntı çekersin bir süre. Bu arada erciyese kayak merkezi yapıldı geçen kış bomboştu yaşlı teyzeler tepsilerle kayıyordu bayada iyi bir tesis olmuş teleferikler felan bu yıl dolar taşar yani güzel yerdir Kayseri'de yaşanıp yaşanmicağı senin hayat tarzına bakar birazda.

İzmire giderse çekmez. Kendini rahatlamış hisseder

9 eylül tarafı değil tabi ege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 22 Temmuz 2012; 0:38:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Bursa-Trabzon Ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Bursa orhangazi de expertiz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet erciyes kampüs konusu nasıl?
  • arkadasım mmrb. benım arkadasımda ankdan ercıyes makınaya gıttı bende o donem ankdan adanaya gıtmıstım ben hergun moral bozuklugundan pskolojım bozulmustu fakat o memmundu sansına onun arkadas ortamı guzeldi . bende gıttım gordum . tek sıkıntısı sokakta pek kız sayısı cok az yanı ben ankaradan gıttıgımde olum burda nıe kız yok dıe bı muhabbet olmustu hatta . ama normal sakin bır sehır. ogrencılerın oldugu bır yer var talas dıe genelde ogrencıler orada..
  • Evet İzmir ayrı bir olay. İstanbul'dan sonra gidilicek tek yer orası olabilir. Şehir zaten çok güzelde kızları bile başlı başına yeter
  • Nerden başlıyım bilemedim?

Yerel esnaf hem öğrenciden nefret edip hem üzerinden geçinir, pazarlık yapmadan bir şey almamaya dikkat etmek gerek.Siyasi görüşe gelirsek Abdullah Gül nereye onlar oraya haddinden fazla cemaat var.Ama nurcular çoğunlukta.

Belli bir düzeyde sosyal yaşamın varsa, Ankaradan geldim dediğin göre olmalı.Kayseride olamaz.Kız arkadaşını götüreceğin doğru düzgün bir yer yok.Bir tane barı bir tane meyhanesi bir tane de pavyonu var merkezde.
  • teşekkür ederim ama kampüs olarak şehirden ayrı üniversite hayatı yok mu ? kız dan ziyade direk üniversiteli diye kötü kötü mü bakılıyor ?
  • kayseriyi merak ediyosan pmle aydınlatayım panpa seni
  • bütün cevaplar için eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.