Şimdi Ara

Kaynak ekleyememe ios 8.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Bu sabah ifile programını cydia dan yüklemek istedim ama menüde ayarlarda felan gözükmedi. Ben de kurulu olanlarda cydiainstaller kaldırdım ve taig ile tekrar jailbreak yaptım. Kaynakların hiçbiri gözükmüyor ve eklemme yapamıyorum. Restore etmeden telefonu sıfırlayabilir miyim, konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok güzel olur
     Kaynak ekleyememe ios 8.3 Kaynak ekleyememe ios 8.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 8 Eylül 2015; 12:13:02 >

• Hiç kimsenin bilgisi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir işe yaramadı, cydia hala bomboş uygulamada yüklenmedi, sıfırlamada olmadı...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 13 Eylül 2015; 15:41:16 >
  • 3 gün sonra ios 9 geliyor
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    haklısın ama 8.3 te jb stabildi tweaklar felan uyumluydu, 9 gelince şimdi en az 1 ay uyumluluk sorunları yaşarız.. İşin garip tarafı hala telefonumda eski tweaklar felan duruyor jb li gibi ama kaynak ekleme-silme yapamıyorum. Garip bir durum oluştu iphonumda..:D
  • hiç sorma hocam, ilk başta kuruluidi sonra lisans sorunları felan çıktı bende sildim öyle pişmanımki anlatamam. Zaten ifile kurulu olsa çözüm bulunabilirde ifile yok...
  • Bilgisayara ITools falan Kurup aşağıdaki dosyalara erişim var mı bi bakın
    /etc/apt/sources.list.d/cydia.list
    /var/lib/cydia/metadata.plist

şu klasörede boş değilse boşaltın:
    /var/lib/dpkg/updates/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FullHD kullanıcısına yanıt
    cihaz şu anda jb li herşeye erişebiliyorum, uptade klasörü boş gözüküyor. İfunbox kullanıyorum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay811

cihaz şu anda jb li herşeye erişebiliyorum, uptade klasörü boş gözüküyor. İfunbox kullanıyorum bu arada

Onları silin işte. İfunbox da iş görür sorun yok

• FullHD kullanıcısına yanıt
    Hepsi silinmiş.

• Up. Up. Up.

Kaç aydır daha çözüm bulamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.