Şimdi Ara

Kayle Solo Top Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söyler misiniz? Forumda kendisini counterlayamadığını yazanlar olunca elo hell için ideal olucağını düşündüm, normalde bi kaç maç pratik yapıp sonra ranked giricem. Ne gibi bir build yapmam lazım ve hangi skilleri hangi sırayla maxlıyıcağımı bilmiyorum. Bir de kombosu falan var mı?

• Elo hell için amumu öneririm w-l ratiosu en yüksek hero
  • ilk q fulluyorsun sanırım tam bilmiyorum onu. build olarak atak speed botu-infinity-phantom falan filan ad carry gidiyosun bildiğin. combo olarak adama ilk q atacaksın, q'su attığın kişiye vurduğun damage'i %bilmemne arttırıyor çünkü, öyle fazla damage vuruyorsun
  • e-q-w-q-q-q-q-q gibi bi skill sıralaması var.

Standart ad carry itemleri alınıyor. dorans-IE-phantom falan
  • Bi Trinity Force ile başlanır gibime geliyor.
  • E fulleyerek attack speed üzerine gitmeni öneririm. wits trinity black clever gibi
  • Bot 3 pot başla, e ver öncelikle. 2 doran al base dönüşü, e - q - w verdikden sonra q yu maxla, Trinity kas, bt kas, infinity(yerine hextech olabilir) kas sonra biraz tanky itemler çıkabilirsin karşıya göre. Ama counterlanamaz diyer bir olayı yok riven gayet güzel counterlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitxkrieg -- 10 Temmuz 2012; 19:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Söyler misiniz? Forumda kendisini counterlayamadığını yazanlar olunca elo hell için ideal olucağını düşündüm, normalde bi kaç maç pratik yapıp sonra ranked giricem. Ne gibi bir build yapmam lazım ve hangi skilleri hangi sırayla maxlıyıcağımı bilmiyorum. Bir de kombosu falan var mı?

http://solomid.net/guides.php?g=22452
  • önce e full le diyenler daha önce kayle oynamamış kişiler,dikkate almayınız.
  • Dehşet bişeymiş bu ya, çok sevdim. Şansıma da ilk oyunumda karşıma Mundo geldi, güzel sömürdüm. İlk E fulledim. İki dorans aldım dendiği gibi, sonra ilk zeal aldım AS için sonra da phage en sonda sheen ile TF'yi bitirdim. Sonra botta dragona gidicektik botta TF oldu 2-3 kill aldım bayağı para birikti BT alıcaktım ama hazır param varken gönlüm AS'ye gitti Black Cleaver aldım. BT yerine de Hextech aldım daha iyi gibime geldi hem slow üzerine slow koyuyorum hem de AP ve Spell Vamp veriyor diye.

Kayle Solo Top Build
  • quote:

Dehşet bişeymiş bu ya, çok sevdim. Şansıma da ilk oyunumda karşıma Mundo geldi, güzel sömürdüm. İlk E fulledim. İki dorans aldım dendiği gibi, sonra ilk zeal aldım AS için sonra da phage en sonda sheen ile TF'yi bitirdim. Sonra botta dragona gidicektik botta TF oldu 2-3 kill aldım bayağı para birikti BT alıcaktım ama hazır param varken gönlüm AS'ye gitti Black Cleaver aldım. BT yerine de Hextech aldım daha iyi gibime geldi hem slow üzerine slow koyuyorum hem de AP ve Spell Vamp veriyor diye.

Kayle Solo Top Build

Çok tanky oynamışsın.Biraz daha ad kasarsan daha iyi olur.2 dorans,phage almak mantıklı oyun başı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

önce e full le diyenler daha önce kayle oynamamış kişiler,dikkate almayınız.
     Kayle Solo Top Build
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

önce e full le diyenler daha önce kayle oynamamış kişiler,dikkate almayınız.
    [simage]http://i.qkme.me/35d5n3.jp g[/simage]

bütün olabilecek kombinasyonu denedim canım,en iyi karşıdakini underfarm bırakabilmek-kill almak-ganklerden daha kolay kaçmak için q kesinlikle ilk olarak maxlanmalı.

Ben ne dediğimi biliyorum çünkü denemeden konuşmam,ama siz zannetmiyorumki q maxlayıp solotopta 10+ maç atmış olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 10 Temmuz 2012; 21:50:08 >
  • Şahsen ben karşımda ne zaman darius görsem kayle picklerim gerçi sadece darius'a özel değil ancak darius varsa garantimdir herneyse. Önce E fullüyorum ki E skillimiz mixed damage oluyor ve bu defansif acıdan karşımızdakini zor duruma sokuyor. Q skillimiz ise anfi görevi görüyor yani saldırıcağımız kişiye Q sallıyoruz önceden ve vuruşlarımız daha sağlam hale geliyor. Build için ise sıradan Ad off tank veya takıma göre AD dizilmesi gerekiyor.
    Ek: Ultiyi iyi değerlendirmek çok önemli mesafesi yeterince uzun takım arkadaşlarımıza rahatlıkla yardımcı olabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VCR -- 10 Temmuz 2012; 22:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Dehşet bişeymiş bu ya, çok sevdim. Şansıma da ilk oyunumda karşıma Mundo geldi, güzel sömürdüm. İlk E fulledim. İki dorans aldım dendiği gibi, sonra ilk zeal aldım AS için sonra da phage en sonda sheen ile TF'yi bitirdim. Sonra botta dragona gidicektik botta TF oldu 2-3 kill aldım bayağı para birikti BT alıcaktım ama hazır param varken gönlüm AS'ye gitti Black Cleaver aldım. BT yerine de Hextech aldım daha iyi gibime geldi hem slow üzerine slow koyuyorum hem de AP ve Spell Vamp veriyor diye.

Kayle Solo Top Build

Çok tanky oynamışsın.Biraz daha ad kasarsan daha iyi olur.2 dorans,phage almak mantıklı oyun başı.

Böyleyken bile 2 kişi falan daldığında uzun süre dayanamıyordum, daha ad kassam hiç iş göremezdim herhalde.

• Build op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senfulu

Build op

Hort op
  • Topta e fullenir bence hızlı pushlamak için
  • Runaan+e halimi yoksa lich bane+q halimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski wriggles, hog, fon, regrowth pendant, madreds
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.