Şimdi Ara

KAYKAYA YENİ BAŞLIYORUM LÜTFEN YARDIMM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende kaç yıldır kaykay hevesi vardı bu gün başlamaya karar verdim. Ve birkaç sorum olacak.

Kaykaya başlarken nasıl bir kaykay tercih etmeliyim? Evde bir kaykayım var normal AVM den almıştım 30 lira falandı onlamı başlamalıyım yoksa daha profesyonel bir kaykaymı almalıyım? Birde OLLİE hakkında ayrıntılı bilgi veren olursa çok iyi olur...

• Bende başlamaya kara verdim.Bilen biri varsa yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMagician

Bende başlamaya kara verdim.Bilen biri varsa yazsın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

quote:

Orijinalden alıntı: RedMagician

Bende başlamaya kara verdim.Bilen biri varsa yazsın.

+1

Bu bölüme ilgi çok az galiba.
  • Hocam sizi bir konuda görmüştüm sanırsam kaykay işinden anlıyorsunuz şu yukarıdaki arkadaşlarada bir yardım etseniz ?
  • Kaykay olarak orijinalden başlarsanız sizin için daha iyi olur.

http://www.kaykay.tv/choke-vampire-kaykay.tspx

Şöyle bir şey önerebilirim. En ucuzda bunu bulursunuz zaten. Profesyonel olunca kendiniz toplarsınız kaykayınızı, kimse complete deck almaz çünkü kendi toplar ama pahalıya geliyor. Ayakkabı olarak da vans alırsanız daha iyi olur.

Ollie hakkında ne diyebilirim ki internetten videolara bakın işte öyle hemen yapılabilen bir hareket değil, sabırlı olmanız ve düşmekten korkmamanız lazım. Düşerken de elinizle yeri tutmaya çalışmayın kolunuzun kırılmasından sa kalçanız morarsın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Kaykay olarak orijinalden başlarsanız sizin için daha iyi olur.

http://www.kaykay.tv/choke-vampire-kaykay.tspx

Şöyle bir şey önerebilirim. En ucuzda bunu bulursunuz zaten. Profesyonel olunca kendiniz toplarsınız kaykayınızı, kimse complete deck almaz çünkü kendi toplar ama pahalıya geliyor. Ayakkabı olarak da vans alırsanız daha iyi olur.

Ollie hakkında ne diyebilirim ki internetten videolara bakın işte öyle hemen yapılabilen bir hareket değil, sabırlı olmanız ve düşmekten korkmamanız lazım. Düşerken de elinizle yeri tutmaya çalışmayın kolunuzun kırılmasından sa kalçanız morarsın daha iyi.

Yardım için çok teşekkür ederim !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.