Şimdi Ara

Kaykaya Başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.skateboardingturkey.com/skatelife-burning-heart-complete-80

Linkteki kaykay yetişkinler için uygun mudur?
    Pek kaykay bilgimiz yok 2 arkadaş başlamayı düşünüyoruz.
    Yardımınız için şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sizi tenzih ederek söylüyorum. Forumdaki saçma sapan konular bilinçaltımda nasıl yer edindiyse konuyu "Kakaya başlamak" diye okudum. 🙂 Neden öyle okudum ben de bilmiyorum.

• gezfotek G kullanıcısına yanıt
    Forumun da etkisi var ama suçu foruma atmayalım :)

Evliyseniz normal tabi:)

• Yeni başlıyorsan zorlanırsın direkt bununla başlamak yerine bence ilk bununla kendini alıştır, teknikleri hareketleri kavra.rcZ5qGN7QYlMIO3yJRoCfAEQAvD_BwEKaykaya Başlamak

• Kolsuzum olmazz

• Takam kafana, bende merak etmişimdir bu arada takipteyim.
  • Up Up!!

• 8.0 kaykayin enini belirtir ayak numarasiyla ilgili yani on gore secim yapman gerek. 42'den buyuk degillerse 7.8 bak derim. Marka olarak fena degil rulmanlari abec5 ideal sayilir bu baslangic icin. Zaten ilerde boardunu tekerini ayri ayri alacaksin. Ama gercekten cok buyuk ilgin yoksa tavsiye etmem heves olmadigindan emin ol oyle basla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağim 44 numara nsjsnsjsk,

Ayni modelcilik gibi ilerledikçe toplamaya ihtiyaç duyuyor insan yani.

İlk düşüşten sonra ulan bu şeytan işiymiş at kenara at at

• ben yeni başladım ofise getiren arkadaşım sayesinde. 2 3 kere düştüm sonra bidaha düşmedim. baya da keyif alıyorum şimdi. 10 dakka aralarda deneyerek çözdüm 2 haftada. baya eğlenceli düşünmeden al
  • Bir ara 2 sene kadar sürdüm ilk zamanlarım bu videoda var. Tavsiye ederim linkteki ürün gayet yeterli başlangıç için. Arkadaşın dediği gibi zaten devam edersen ilerde tahtasını ayrı truckını ayrı toplayacaksın. O yüzden sevmeme ihtimaline karşı ucuz olması mantıklı. Ayrıca düz sürmekten ziyade gidebileceğin skatepark varsa rampada yada düzde hareket çıkarmak çok daha zevkli oluyor. Ayrıca baya güzel bir spor https://www.youtube.com/watch?v=pHN7M4bmTAg
  • Bikaç düşüşte bıkıp kenara koycak bisiri değilim, hem yakın bi arkadaşımla beraber alıcaz yer olarak da Maltepe Sahili düşünüyoruz orda mekan vardı.

Benim isteğim kaykayla ortaya hareketler çıkarmak ama ayağıma zarar gelmesinden korkuyorum, bi ara 10 gün yarım alçıda kalmıştı patlıcaktım sıkıntıdan şimdi kırarım felan yazı çöpe atmak da istemiyorum:)

https://www.decathlon.com.tr/big-yamba-kaykay-id_8389380.html gözüm buna da kaymıyor değil:)

• Başladıktan 2 gün sonra ben

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Başladıktan sonra 3.gün

Kaykaya Başlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can.H -- 3 Mayıs 2018; 22:50:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.