Şimdi Ara

Kaykay Sorusu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kaykay sorusunun iptali için bi neden var mı?
    Yani demek istediğim cevap değişikliği alternatifi var mı?

• hayır iptal olur olursa
  • evet kesinlikle böyle bir ihtimal var, önemli olan ösym nin soruda ne sormak istediği, bende çoğu kişi gibi cevap değişikliği olacağını düşünüyorum
  • cevap değişikliği olacak diyen arkadaşlar potansiyel enerji hakkında nasıl yorum yapıyorsunuz?
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    soru kökten hatalı cevap değişikliği durumunda soruyu cevap anahtarına göre doğru yapanların hakkına giricekler adamlarda demez mi hava sürtünmesinide belirtseydiniz diye
  • Bence direk cevap degisikligi lazim yanlis olmasi cok sacma ayni cografya sorusu gibi bence dogru cevap varken neden iptal edilsin ama bunlarin isi belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaykay sorusu fonksyon sorusu gibi değil, öyle fonksyon sorusu soramazsınız çünki konunun temel kanununa aykırı ancak enerji sorusu öyle değil enerji sorusu yanlış değil enerji sorusundaki sıkıntı eksik bilgi olması, bunun içinden çıkmak mümkün bende enerji sorusunu işaretledim cevap değişikliğine gidilip benim cevabım yanlış çıkarsa çok fazla şaşırmam, ayrıca ösym nin öyle bir soruda sorunun çözümü için gerekli olan temel birşeyi unutması bana mantıklı gelmiyor, o soruda ince bir puştluk olursa şaşırmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç hakkında soru sormayın!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    sorunun temeli yanlış 1.soru hava sürtünmesi var mı yok mu ? 2.boyutları aynı mı birisi daha mı uzun yoksa kısa mı? tamamen sürtünmesiz bir ortam mı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bklmn

sorunun temeli yanlış 1.soru hava sürtünmesi var mı yok mu ? 2.boyutları aynı mı birisi daha mı uzun yoksa kısa mı? tamamen sürtünmesiz bir ortam mı değil mi ?

bence sen o hava sürtünmesinden medet umma hava sürtünmesi ygs konusu değil. sorunun yanlış olmasıyla sorunun eksik bilgi içermesi aynı şeyler değil. ben ısı sıcaklık ve kaykay sorusunun iptal edileceğini düşünmüyorum, not alın uplarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 23 Mart 2016; 20:12:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.