Şimdi Ara

KAYITLI DOSYA SİLİNMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, bahar indirimiyle GTA Trilogy'yi satın aldım (pek memnum kalmadım o ayrı) uzunca bir süredir de oynuyorum III ve Vice City'yi bitirdim, San Andreas'ta da son göreve geldim fakat sabah baktığımda en son kaydettiğim verinin olmadığını gördüm. Şöyle ki harddiskte kayıtlı veriler görünüyor fakat oyuna girdiğimde baştan başlatıyor. Aynı problem diğer oyunlarda yok, sadece SA'da var. Defalarca online depolama alanına yükledim, tekrar indirdim fakat bir çözüm bulamadım.

    Benden başka kimse açmadı cihazı. Sadece dün gece GTA V'te ce 34878-0 hatasını aldığım için kayıtlı verileri yine onlie depolama alanına atıp tekrar indirdim fakat SA'ya dokunmadım. Kayıtlı verilerim neden gitti, daha önce yaşayan eden bilen var mı?

    Trophy'ler, ekran görüntüleri ve uygulama veri yönetimindeki tüm dosyalar duruyor -sadece oyuna girip load yaptığımda hiçbir şey kaydedilmemiş gibi duruyor.







  • Kayit dosyasinin onceki hali var ise usb bellekte oradan yedekten kopyalayiniz. Save dosyasi bozuldu ise bozuk halini buluta kopyalamis olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.