telefonum kayıtlı deyil.kayıt yaptırmak için ne yapmalıyız.
avrupan glen bi tanıdıgına vercen geri doturecek
açıkçası benim sorunum diil. almamak en mantıklı seçimdi bence
ya hocam ole diosun tamam benim içinde sorun yok fakat bence resmen almamız için zorlanıyoruz gibi geliyo,baksana awrupa fiyatları we türkiye fiyatlarına...
ne olacagi belli degil.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
Kardeş belki senin değil ama Türkiye de yaşayan bir çok insanın sorunu bu.Arada çok fiyat farkı var
quote:
Orjinalden alıntı: alaybaz83
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
Kardeş belki senin değil ama Türkiye de yaşayan bir çok insanın sorunu bu.Arada çok fiyat farkı var
boşversenize ya. ta kaç sene önce 7650 yeni çıkmış o zaman fiyatları 1.000 ytl gibi bişi adam almış hemen telefonu ama kontur alacak parası yok. yada ne bilim tel çıkar herkes alır mok var mış gibi. türkiyede eşek çok kardeşim aç değil. pahalı ise almazsın olur biter ben hali vakti yeterince yerinde olan biriim ama ikinci el sx1 kullanıyorum. cep telefonu zorunluluk diil çıkan her yeni telefonu kullanmak zorunda diiliz kimsede kaçak mal almak zorunda diil
boşversenize ya. ta kaç sene önce 7650 yeni çıkmış o zaman fiyatları 1.000 ytl gibi bişi adam almış hemen telefonu ama kontur alacak parası yok. yada ne bilim tel çıkar herkes alır mok var mış gibi. türkiyede eşek çok kardeşim aç değil. pahalı ise almazsın olur biter ben hali vakti yeterince yerinde olan biriim ama ikinci el sx1 kullanıyorum. cep telefonu zorunluluk diil çıkan her yeni telefonu kullanmak zorunda diiliz kimsede kaçak mal almak zorunda diil
peki spot mal falan ne demek oluyo?onları da kayıt yaptırmamız gerekir mi?
yeni mi aldın bilmiyorum ama yurtdısından getirirken turkiyede faturası ile kayıt yaptırman lazımdı 10 dolar mı euro mu neymiş sanırım.sonradan oluyo mu bi fikrim yok ama bi sor?yalnız pasaport isteyebilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: alia
telefonum kayıtlı deyil.kayıt yaptırmak için ne yapmalıyız.