Şimdi Ara

kayıtdışı telefonların sonu ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum kayıtlı deyil.kayıt yaptırmak için ne yapmalıyız.

• avrupan glen bi tanıdıgına vercen geri doturecek
  • açıkçası benim sorunum diil. almamak en mantıklı seçimdi bence
  • ya hocam ole diosun tamam benim içinde sorun yok fakat bence resmen almamız için zorlanıyoruz gibi geliyo,baksana awrupa fiyatları we türkiye fiyatlarına...
  • ne olacagi belli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

açıkçası benim sorunum diil. almamak en mantıklı seçimdi bence

Kardeş belki senin değil ama Türkiye de yaşayan bir çok insanın sorunu bu.Arada çok fiyat farkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: alaybaz83

quote:

Kardeş belki senin değil ama Türkiye de yaşayan bir çok insanın sorunu bu.Arada çok fiyat farkı var

boşversenize ya. ta kaç sene önce 7650 yeni çıkmış o zaman fiyatları 1.000 ytl gibi bişi adam almış hemen telefonu ama kontur alacak parası yok. yada ne bilim tel çıkar herkes alır mok var mış gibi. türkiyede eşek çok kardeşim aç değil. pahalı ise almazsın olur biter ben hali vakti yeterince yerinde olan biriim ama ikinci el sx1 kullanıyorum. cep telefonu zorunluluk diil çıkan her yeni telefonu kullanmak zorunda diiliz kimsede kaçak mal almak zorunda diil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alaybaz83

quote:

boşversenize ya. ta kaç sene önce 7650 yeni çıkmış o zaman fiyatları 1.000 ytl gibi bişi adam almış hemen telefonu ama kontur alacak parası yok. yada ne bilim tel çıkar herkes alır mok var mış gibi. türkiyede eşek çok kardeşim aç değil. pahalı ise almazsın olur biter ben hali vakti yeterince yerinde olan biriim ama ikinci el sx1 kullanıyorum. cep telefonu zorunluluk diil çıkan her yeni telefonu kullanmak zorunda diiliz kimsede kaçak mal almak zorunda diil

• peki spot mal falan ne demek oluyo?onları da kayıt yaptırmamız gerekir mi?
  • yeni mi aldın bilmiyorum ama yurtdısından getirirken turkiyede faturası ile kayıt yaptırman lazımdı 10 dolar mı euro mu neymiş sanırım.sonradan oluyo mu bi fikrim yok ama bi sor?yalnız pasaport isteyebilirler.

quote:

Orjinalden alıntı: alia

telefonum kayıtlı deyil.kayıt yaptırmak için ne yapmalıyız.
  • yedekparça olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.