Şimdi Ara

kayıtdışı n73 470 ytl. (sıfır) SATILDI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon sıfırdır fakat kutusuzdur aksesuarları var. fiyat 470 ytl, 2007 yılında türkiyeye giriş çıkış yapmış birinin pasaportu ile trcell abone merkezlerinde kayıt yapılıyormuş, bende pasaport yok almayı düşünen varsa araştırsın sonra bana pm..
    takas düşünmüyorum.
    SATILMIŞTIR..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_tayfur -- 6 Haziran 2007; 23:04:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

www.donanimhaber.com@hotmail.com.tr

---------------------------ANKARA--------------------------
  • açıkarttırma sitesi mi bu ? 400-420 versen neysede yarı fiyatını veriyorsun

sana inat bende 400 veriyorum
    REFERANS:{PeGaSuS} , nerazzuri , MENEME2002 , mertaras , fatal22 ,alattin_nuri , alpermeric , Al PaC , sercany , historical , beyazkartal , wulfgar , wolverine_86 (Bursa) gozluklu (Bursa) Fenerbahçe SK şimdilik :)

Mekan : Bursa/yurtdışı :)
  • SEVGILI ARKADASIM.. MALUM KAPALI TEL AKIBETI YOK KLONDA OLMAS O NEDENLE MASRAFI COK BENIM YONTEMDE..RAKAM TEKLIFTIR UYGUNSA VERILIR DEGILSE TESEKKUR EDILIR.. TEPKIYE GEREK YOK

www.donanimhaber.com@hotmail.com.tr

---------------------------ANKARA--------------------------
  • YAaa yapmayın düzen uyun birazz yaa

?Tehlikenin Farkında mısın?

!Cumhuriyetine Sahip Çık!
  • 450ytl tık veren var, iş inada bindi 20 ytl için bekliyorum..
    gereksiz yorum yapılmassa sevinirim.

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

450ytl tık veren var, iş inada bindi 20 ytl için bekliyorum..
    gereksiz yorum yapılmassa sevinirim.

20 ytl inizid eben vereyimde anlaşın

vermiyimde sen bi güzellik yap sat bence
    MODDA,oldnz,cskaraman,Plaka,@NTARES,Révølvér,takeru,tiesto3131,körtopal,musterris,SAVIAR,EdaisY,[TÛRÍ],telsim81,sinan3344,serper,digitaldelisi,spa®co,Fatih_18_18_18,DONANIMHABER.HD,Nikola Tesla,bugrascb,recepivedik06,reborn07,er1710,RichWarrior,Crazybeko,Chiehsheshuai,HePeR,elberp,reborn07,bukalemuns,jambon,devriye76,ssungur33,Şahin Abi, Dr.Teknik

ve unuttuğum,hatırlayamadığım bir sürü alış-veriş..
  • işte onu ogrenen köşeyi donuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

ya bilmiyorum ama sorayım..bu topice giren çoğu kişi biliyordur çünki..eğer bigün başıma gelirse..bu telefonlar nasıl kaydettiriliyor arkadaşlar ?
    Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam, Saygı duyarım ama ...
    Olumsuz alışverişler: KuraL_, DyaVol, yunuslar,KLeKS
  • ya bazı telefoncular yapıo hele tanıdık olrsa çok az bi miktara ama tam bi bilgim yok yanlışm warsa düzeltin

hayırlı satışlar

tirannosaurus , KinGpAsCaL , furkan_ , reason666 , celchuk , veron , serintuna , okan , blacktiger , FATALİST , NoVaRiX , mec , Ouuz , Corny , archieduke , boralmaz , khalgedon , sandeman , er9en , sessizdivx , LimeWaRe , regent__ , Lacrymatoire , kut , Ferit Demirci , sweetsour , evrenel , bloodymoon1907, $idikli , s700 , Arda Türkmen , sancak5234 , Weezer , tanrisevenr , stnbl, aykhut , essien , madmann , wishtodesengel_88 , pc ci , acımalı , fastfurious , van_hoijdonk , serkan2302 , nike-gym , caco1905 , kendinibil , threagrod , sunucum , ozgboy , hiickimse , sinan70 , t@urus , barisozer83 , r_i_z_e_l_i_5_3 , Arnafuth , emxxxx , doganbeyyy, serdaraltay , Radeon*** , dragonstory , Versace precious , UAngelo , kocake
  • Konuyu dağıtıyoruz ama çok özür dileyerekten arkadaşlar clone olayı Sadece samsung ve sony ericsonlar için geçerli eski telefonların imei numaralarını clonluyorlar ama nokia için geçerli değil yapamadılar henüz bi bulurlarsa zaten telefon piyasası alt üst olacak

EDİT:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 3 Haziran 2007; 9:58:20 >
    ama nokialar silikonlu tel olduğu için direk t.k.ya kaydettirilmesi gerekiyor
    şu anda 80 dolara kayıt yaptıra bilirim

Orjinalden alıntı: fackir_fuckara

nokialar tk ya kaydettiriliyor t kada tanıdık şart tabi benimgibi
    samsung ve ericsonlar klonlayarak anında açıla biliyor eski cihazların imei nolarını kullanarak
    ama nokialar silikonlu tel olduğu için direk t.k.ya kaydettirilmesi gerekiyor
    şu anda 80 dolara kayıt yaptıra bilirim

Dediğiniz şekilde yapıp iki ay sonra kapanırsa akıbetimiz nolcak peki bence sağlam bir yol değil en güzeli pasaportla
    yaptırmak,başka biryola başvurmayın sonra paranız gidebilir
    Referanslar : @lien, DeWe®, guneyonur, HyperActive, RageX, over and under, digitaldelisi, sinan3344, Acizim, tati931, Lanore, juti34, cihansevencan, NESEMS, $idikli, plaka, baron82, hubchi, Rice-R, efee09, murat23, KabesTr, MENEME2002, olmuyorama, Dangerous_MJ, denizci006, THE_JACKHAL, eLroS, cerbe, ferhatugur, Révolvér, nino, uruk33, aiakos8, onderos, MODDA, zoorro, Siyama_Ronin, macufuk, RED LORD CHE, orkan_pp.1, leonadies, 10.Lincoln, loveco2001, nOnAME*, apulo, carizhma001, Lyrazed, $U$PeCT RoCKerS, muratalper1987, safak yarıcı, hectorguner, .: mds :., pixel, No Way Out, herodoot, atalay3650, Dreampark, dranov, has_başkan, kaptan0629, Milithian, emrebo, 07JoKeR06, mkoyuncu, cyrus34, memeti, vs-fb, Jan!ssaRy.

• bugün trcell abone merkezine sordum pasaport yetiyor dediler ne kadar ücret ödüyoruz dedim 2 ytl imiş..

Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur

bugün trcell abone merkezine sordum pasaport yetiyor dediler ne kadar ücret ödüyoruz dedim 2 ytl imiş..

Hocam fatura falan istemediler mi?Yalnızca pasaport yetiyormuymuş?
    Referanslar : @lien, DeWe®, guneyonur, HyperActive, RageX, over and under, digitaldelisi, sinan3344, Acizim, tati931, Lanore, juti34, cihansevencan, NESEMS, $idikli, plaka, baron82, hubchi, Rice-R, efee09, murat23, KabesTr, MENEME2002, olmuyorama, Dangerous_MJ, denizci006, THE_JACKHAL, eLroS, cerbe, ferhatugur, Révolvér, nino, uruk33, aiakos8, onderos, MODDA, zoorro, Siyama_Ronin, macufuk, RED LORD CHE, orkan_pp.1, leonadies, 10.Lincoln, loveco2001, nOnAME*, apulo, carizhma001, Lyrazed, $U$PeCT RoCKerS, muratalper1987, safak yarıcı, hectorguner, .: mds :., pixel, No Way Out, herodoot, atalay3650, Dreampark, dranov, has_başkan, kaptan0629, Milithian, emrebo, 07JoKeR06, mkoyuncu, cyrus34, memeti, vs-fb, Jan!ssaRy.
  • ewet yetiyormuş isteyen sorsun ilk alana satacam sonradan bu kadr basitmiş bilseydik kaçırmazdık diyen olmasın..

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.