Şimdi Ara

>>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.516
Cevap
3
Favori
220.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amcam bana sony ericsson k800i cep telefonu aldı bide babama aldı ve haziran sonunda araba ile yola çıkıyolar fakat gelirken amcamın bana dediği birini eşim üzerine birini kendimin üzerine gümrükten kayıt ettiricem dedi sizce böyle olurmu oldu diyelim kayıt ettirdi geldi buraya yasal yolla açtırmak mümkünmü yoksa illegal yolamı başvurmak lazım lütfen cevap verirseniz sevinirim

dostum bu çok yaşanan bi durum bidip normal bi abone merkezinden zamanında 5 ytl ye kayıt yapılan cihazlardandır.
    turkcellin sitesine gir orda ara kesin çıkar kaydı tk nın arada sisteme girmedikleri telefonlardır. fazla kurcalama kullan işte ne güzel
    :))))

Orjinalden alıntı: dewilment

merhabalar ...

amcam bana sony ericsson k800i cep telefonu aldı bide babama aldı ve haziran sonunda araba ile yola çıkıyolar fakat gelirken amcamın bana dediği birini eşim üzerine birini kendimin üzerine gümrükten kayıt ettiricem dedi sizce böyle olurmu oldu diyelim kayıt ettirdi geldi buraya yasal yolla açtırmak mümkünmü yoksa illegal yolamı başvurmak lazım lütfen cevap verirseniz sevinirim

Hemen neden illegal yola başvurmya kalkıyorsunuz.Kanuna uymak-düzgün vatandaş olmak bu kadar çokmu zor. Benim işim görülsünde yemişim kanununu diye diye zaten memleket itin-uğursuzun cirit attığı yer haline geldi.

Adam getirecek teli,girişte mühür bastıracak pasaportuna (giriş mührü).
    Sonra gideceksiniz abone merkezine, biri amcanın ,biri yengenin pasaportu ile kayda alınacak.1 haftaya kalmadanda imei kaydı yapılmış olacak.Hepsi bu.....

• slm arkadaslar
    ben almanyada okuyorum..bir ay sonra turkiye'ye donucem..isyeyen arkadaslar için kutulu sıfır,sim lock'suz N95 getirebilirim..telefonun kayıtsız fiyatı 600€'dur..ek olarak baska bir marka ve model telefon isteyen arkadas olursa onlarlada konuşabiliriz..ilgenen arkadaslar bana pm atabilirler.

ersinerk@yahoo.com

ayrıca istanbuldaki arkadaslara elden de teslim yapabilirim..
    bu işi ticaret olarak deil harclık cıkarmak için yaptıgım için en fazla bir telefon getirebilecegimi hatırlatmak isterim..
    herkese iyi gunler..
    ersinerk@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinerk -- 5 Haziran 2007; 1:23:53 >

şu an elimde yurt dışından gelmiş akrabamın getirdiği bir telefon var telefon yaz ayından beri duruyor ve kayıt altına alınmadı

telefonun hiç bir faturası yok
    Telefonu kayıt altına nasıl alabilirim??

telefonun modeli SAMSUNG X300 bazı arkadaşlar 100 ytlye klonlama yapıyorlar yazmış zaten telin fiyatı 150 ytl

eğer tek yöntem klonlama ise ben evde bu işi yapabilirmiyim ne kadara mal olur

son olarak klonlamanın daha doğrusu telefonu klonlatmanın bir suçu var mı tespit edildiğinde ben bir ceza alırmıyım yoksa sadece teli tekrar mı kapatırlar...telsim hat kullanıyorum tespit etmeleri olasılığı nedir

Orjinalden alıntı: mungan22

foruma baya okudum ama tam cevap bulamadım

Forumu baya okumamışsın demekki.Klonlama yapmak suçtur.
    Kanun kayıt yaptırın diyor.Yaptıramazsanız gidip klonlama yaptırıp beni kandırın demiyor.
    Cezası ise elindeki telden 100 tane felan alacak kadardır...

Orjinalden alıntı: realgs

quote:

Orjinalden alıntı: mungan22

foruma baya okudum ama tam cevap bulamadım

Forumu baya okumamışsın demekki.Klonlama yapmak suçtur.
    Kanun kayıt yaptırın diyor.Yaptıramazsanız gidip klonlama yaptırıp beni kandırın demiyor.
    Cezası ise elindeki telden 100 tane felan alacak kadardır...

ben zaten klonlatayım demiyorum tek çare klonlamak mı bunu soruyorum

ayrıca teli tamire verdik adamlar klonladı biz yine suçlu duruma düşüyormuyuz

imei.gov.tr 'den bakıyorum "KAYIT BULUNAMADI Cep telefonunuzla ilgili hiç bir kayıt bulunamadı." Yazısı çıkıyor.

Alet TELPA'dan. Ne yapmam gerekiyor? Bir problem çıkar mı?

Teşekkürler.
    onlarda 2007 de giriş - çıkış yapmış olmanız gerekiyor dediler.
    benden pasaport fotokipisi ( damgalı ) ve aslını görmeleri gerekiyormus bunu istediler.
    fakat ordaki eleman beni kekledimi bilmiyorum.
    hangi hatla açtırırsanız onunla kullanabilirsiniz dedi.
    mesela türkcell de kayıt yaptırırsan türkcelle kullanabilirsin.
    avea yla avea ... gibi.sizce dogrumu bu?
    ben gidip şimdi bunu turkcell de kayıt ettirirsem sadece türkcell lemi çalısır ? yoksa hepsiylemi?

bilgisi olan varsa sevinirim

Orjinalden alıntı: @lien

ben gidip şimdi bunu turkcell de kayıt ettirirsem sadece türkcell lemi çalısır ? yoksa hepsiylemi?

Ben de bunu çok merak ediyorum.
  • beyler bende almanyadan gelen bi w 810 i var... gecen sene geldi ...havaalaninda kayit falan olmadi ... sonra kullandim biraz 1 ay gecmeden tel kayit disidir diyip kapandi tel ..evde yatiyordu tel...hediye gelmsiti zaten... neyse hicbir islem yaptirmadan 1 ay sonra teli bir deniyeyim dedim sim karti taktim acildi :) gecen senden beridirde kullaniyorum bu nasil bi istir annamadim...tekrar kapanir mi acaba :( telsim turkcell avea butun simkartlarimida kullanabiliyorum ustelik....

ama hala kayit disi gorunuyor telekomda....ben annamadim bu olayi, bi aciklik getiribiecek varmi bu olaya????????????????

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

Orjinalden alıntı: @lien

Ben de bunu çok merak ediyorum.

ben geçen sene usa dan aldığım moto mpx220 telimi turkcell den kayıt ettirmiştim hepsinde kullanıyorum 1 seneden beri.kayıt işlemi zaten tk üzerinden yapılıyor yani turkcell vodafone falan bunlar aracı oluyorlar tk da kayıtlı olarak görünüyorsa tüm şebekelerde kullanırsınız

• merhaba arkadaşlar bir sorum olacak burdakilerden bi iki yönüyle farklı olduğu için yazıyorum...

aslında ürdünden alınan ancak kıbrıstan faturası alınmış olan bi telefon hediye edildi bana...

faturanın çok da önemli olmadığını okudum ancak şu var, kıbrısa giriş çıkışlarda pasaport değil sadece kimlik ve bir kağıt veriliyor sanırım, işte ben o kimlik ve o kağıdın fotokopisiyle gitsem acaba kayıt ederlermi telefonu? tabiki de kimlik ve belge bana ait değil, fatura da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erd_H -- 2 Temmuz 2007; 19:51:08 >

Orjinalden alıntı: gallagher2001

beyler bende almanyadan gelen bi w 810 i var... gecen sene geldi ...havaalaninda kayit falan olmadi ... sonra kullandim biraz 1 ay gecmeden tel kayit disidir diyip kapandi tel ..evde yatiyordu tel...hediye gelmsiti zaten... neyse hicbir islem yaptirmadan 1 ay sonra teli bir deniyeyim dedim sim karti taktim acildi :) gecen senden beridirde kullaniyorum bu nasil bi istir annamadim...tekrar kapanir mi acaba :( telsim turkcell avea butun simkartlarimida kullanabiliyorum ustelik....

ama hala kayit disi gorunuyor telekomda....ben annamadim bu olayi, bi aciklik getiribiecek varmi bu olaya????????????????

bu olaya bi aciklama yapabilicek yokmu yafff

• ya onun bu kitlenmeyle alakası yok o normal klit kodu genelde 12345 oluyo bi dene
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Beyler Elimde N70 var Kitlenmiş Galiba 1 hafta önce mesaj geldi..kayıt dışı diye açılırken pin kodu giriom sonra kilit kodu diyor sizce ne yapim
    Bu yaz bir adet SE W950 getirecek bana. cihazin oradaki fiyati 250 euro...galiba yilbasindan sonra yururluge giren sisteme gore gumrukte hicbir işlem yapilmiyor ..ama bide pul parasi 20 euro ve radyo parasi 20 euro deniliyo. iyice kafam karisti..simdi ben bu cihazi getirtsem bana kendi fiyati olan 250 euro nun ustune kac para kayit masrafi cikartir? bu da ikinci sorum..
    Bu 2 soruyu cevaplayacak arkadaslara simdiden cok tesekkurler.....acil olursa sevinirim

Cold Fusion Energy, Inc.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.