Şimdi Ara

Kayıt Dondurma ve Askerlik Tecili[ÖNEMLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sene bir lisans programına yerleştim.Üniversite 2. sınıfta kaydımı dondurup bir daha sınava girmeyi düşünüyorum.92 doğumluyum ve askerliğim geldi.Üniversite 2 de kaydımı dondursam askerlik bir sorun teşkil eder mi? Yani 1 yıl dondursam askerlik tecil durumum ne olur? Bir de dondurdum ve başka bi üniversiteye kaydolmak istiyorum.O zaman da sorun çıkarır mı askerliğim?

• bende aynı durumdayım.yanıt bekliyoruz.birinci sınıfı geçtikten sonra ikinci sınıfa geçişte kaydı dondurup sınava çalışacam.puan düşmüyor o zaman değil mi?
  • Benim de aynen önümüzdeki sene tecil bitiyor, birinci dönemin sonunda okulu dondurabilirim, önümüzdeki yaz askerlik sorun olur mu? Kayıt yaptırınca 4 yıl birden tecil oluyor mu yoksa her sene başı 1 er 1 er mi yapılıyor?
  • Yerleştikten 2 sene sonra puanın kırılmıyormuş.
    upupupupupupupupupupupupup
  • Hiç mi bilen birisi yok?
  • En büyük asker bizim asker
  • Ben 2004 yilinda sinava girdim ve kirikkale universitesi elektrik elektronik muhendisligine yerlestim. 2. sinifta (2006) kaydimi dondurup tekrar girdim. Puanim dusmedi. Askerlik problemi yasamadim. Hacettepe universitesi elektrik elektronik muhendisligine girmistim. Su anda mezunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-üniye yerleştikten 2 sne sonraki v sınawda puan kırılmıyor..
    2- bi uniye yerkeştikten sonra dondrduğn kaydı gidip sildirirsin başka bişeye gerek yok
    3-askerlik de doğum ayıda önemli ona göre araştırmanı öneririm.
    4-Bırakınca tecil lazımda dondurunca ne oluyor bilmiyorum.
  • ben daha bu sene yerleştim hemen kaydımı dondurup tekrar hazırlanmak istiyorum bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm teşekkürler
  • öğrenci işlerine başvur.
  • ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLANLAR VE 20 YAŞINDA OLANLAR CEVAP VERSİN
    ben geçen sene başka üniyi kaydoldum ve hiç başlamadan kaydımı dondurdum şimdi ben bu süreler içinde tecillimiydim 17-07-1995 doğumluyum şunun için soruyorum ön kayıtta askerlik durumunu soruyorum ne yazacağımı bilemedim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • kurosaki-ichigo kullanıcısına yanıt
    evet ama muaneye git ceza falan çıkarıyolar askerlik şubesine git biran önce
  • Anlamadım şimdi ben tecillimiydim ?
  • kurosaki-ichigo kullanıcısına yanıt
    benim kardeşim eylül 1995 doğumluydu üğnv kayıt yaptırdı otomatık tecilli göründü senınde öyledir bence
    ama muaneye gıtmen gerekıyodu ağustos son galıba yoksa 1000tl falan cezası oluyo
  • teşekkür ederim bugün zaten durum belgesi için gidicem hallederim onları.
  • İkinci senede kirilmax lakin kaut dondurmayin zornlu dersperi secn derslerden kalin askerlikte de sikinti olmaz boylce burs aliyosanz oda devak eder ...sahsen ben oyle yaptm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.