arkadaşlar kayıt defteri devre dışı hatasını alıyorum. birçok çözüm denedim hepsini yaptım oluyor 1 dk geçmeden gene hatayı veriyor çözüm bilen lütfen soylesin pc windows 7
Öncelikle virüs taraması yaparsan iyi olur.
Merhaba, kayıt defterini devre dışı bırakan bir zararlı yazılım mevcut sisteminizde. İlk önce yapmanız gereken güncel bir anti virüs programı ile sisteminizi güvenli modda taratmalısınız.
teşekkürler ama ben 2-3 tane programla tarattım ancak sorunu çözmedi sizin onerdiginiz bir program varsa soylermisiniz.
hocam 2-3 tane antivirüs programıyla tarama yaptırın sağlam bir virüse benziyor
gerçekten öyle bilader.. şuan indiriyorum 1 kaç tane program bakalım inşallah olur
arkadaşlar lütfen çözüm yollu söyleyin suan virus taraması yaptırıyorum ama bununla çözülüp çözülmiyeceği belli değil başka çözüm yolu bilen lütfen soylesin
Öncelikli olarak sisteminizi Güvenli Mod'da Combofix ile taratın. Daha sonra, Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazın, karşınıza gelen ekrandan Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > '' Kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle '' seçeneğini ''Yapılandırılmadı'' olarak seçin, Uygula.
combo fixle taratıyorum fakat gpedit.msc yapamıyorum çünkü sistemimde gpedit.msc bulunmuyor.
Windows 7'nin hangi sürümü?
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Windows 7'nin hangi sürümü?
win 7 home basic. sanırsam gpedit.msc home basiclerde olmuyor. başka bir çözüm yolunuz varmı ?
Öncelikli olarak dediğim gibi şu zararlı yazılım etkinliğinden arındırmamız gerekiyor. Combofix ile tarattıysanız.
Çözülmezse, yukarıdaki linkten yazılımı indirin, sisteminize kurun. Sistem taraması yapıtırın ve bir ''Log'' dosyasında sonucu yazaktır, mümkünse buraya o log dosyasını ekleyin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 23:24:03, on 09.09.2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Normal