Şimdi Ara

Kayıp Sim Kart? Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sim kart kaybolunca 8 liraya yenisini çıkarıyolarmış diye duydum. Bu yenisi nasıl olacak? Aynı numara olacak tamam ama paketlerim içinde olacak mı yoksa sıfır yeni kart gibi mi verecekler? Eski kartımla bir bağlantısı falan olacka mı?

• Paketleriniz vs aynen devam eder. Hat hic kaybolmamis gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Paketleriniz vs aynen devam eder. Hat hic kaybolmamis gibi.

ya daha doğrusu benim amacım şu, hat değiştirmek istiyorum çünkü şu an kullandığım simde virüs olablir. Yeni verecekleri simde olacak mı peki? Yani şu anki simimle, kayıp sime başvurup alacağım sim arasında bir bağlantı olacak mı yoksa ötekisi temiz mi olacak?
  • Sim karta virus bulasmaz.

• quote:

Sim karta virus bulasmaz.

Emin misin? İnternette böyle vakalar olduğunu duymuştum. Sonuçta hafızası var, virüs bulaşabilir falan diyolardı.
    Bulaşmazı biraz açar mısın, yani neden bulaşmaz dedin?
  • Cunku sim kartlarin isletim sistemi yoktur.Zaten en yuksek hafizali sim kart 128kb.O hafizaya ne yuklenir ? Ayrica isim kaydederken bile belirli bir karakterden sonra kayit etmeye izin vermiyor.Telefonda virus olayi 2005'te Nokia 6600 zamaninda baslamisti.Simdi ise telefoncular virus bulasmis yalaniyla milleti kandiriyor.Actigin konulardan cikardigim kadariyla iphone kullaniyorsun.iphonelara hic bir sekilde virus bulasmaz.

• yedek sim alacaksın. fakat yedek sim zor bulunuyor ben zor bulmuştum. geldiği anda bitiyor adama söylersen senin için ayırır bir tane. sadece numaları aktarman gerekecek abonelikler kalacak
  • quote:

Cunku sim kartlarin isletim sistemi yoktur.Zaten en yuksek hafizali sim kart 128kb.O hafizaya ne yuklenir ? Ayrica isim kaydederken bile belirli bir karakterden sonra kayit etmeye izin vermiyor.Telefonda virus olayi 2005'te Nokia 6600 zamaninda baslamisti.Simdi ise telefoncular virus bulasmis yalaniyla milleti kandiriyor.Actigin konulardan cikardigim kadariyla iphone kullaniyorsun.iphonelara hic bir sekilde virus bulasmaz.

Hmm anladım yani sim kart için virüs olayı imkansız
    Evet iPhone kullanıyorum. Virüs bulaşır ama iPhone'da çalışmaz diye biliyordum. Ben de virüslü bir kart takıp, iPhone'a virüs bulaştırıp (ama iPhone'da çalışmayacak o virüs tabi) sonra o iPhone'u pc'ye falan bağlayınca o virüsü pcye bulaştırmasın istiyodum. Yani iPhone taşıyıcı olmasın istiyodum. "iPhone'a kesinlikle giremez" diye bir şey olduğunu bilmiyordum. Girer, taşınır, ama çalışamaz diye biliyordum. Ben de bulaşsın ve taşısın istemiyorum.

• Bilgisayardaki isletim sistemi olan Windows'un ve cep telefonunun kodlamalari farklidir.Zaten iphone'a bilgisayardan muzik atarken itunes ile atiyorsun arada baska dosya kaynamasi imkansiz.Cep telefonu isletum sistemlerinden sadece Symbian'in eski surumlerine ve Android'e bulasir.

• quote:

Bilgisayardaki isletim sistemi olan Windows'un ve cep telefonunun kodlamalari farklidir.Zaten iphone'a bilgisayardan muzik atarken itunes ile atiyorsun arada baska dosya kaynamasi imkansiz.Cep telefonu isletum sistemlerinden sadece Symbian'in eski surumlerine ve Android'e bulasir.

Yani bulaşıp çalışmaz değil de, iTunes sağolsun hiç bulaşamaz demek daha doğru olur o zaman.
    Anladım hocam sağol. Peki BlackBerry hakkında bilgin var mı? Pc'ye bağladığımda ve dosya transferi yaptığımda bulaşır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molookus -- 12 Aralık 2012; 22:32:04 >
  • Blackberry sadece tasiyici gorevi gorur.En guvenlikli isletim sistemi Blackberrylerde.

• quote:

Blackberry sadece tasiyici gorevi gorur.En guvenlikli isletim sistemi Blackberrylerde.

iPhone taşıyıcılık bile yapmıyorken, BlackBerry nasıl en güvenlisi oluyor sağol o zaman BlackBerry konusunda da sıkıntım kalmadı hocam teşekkür ederim.
  • Blackberry bilgisayara baglayinca kendini flash bellek gibi gosteriyor.iphone ise itunes olmadan acilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 12 Aralık 2012; 22:47:44 >
  • quote:

Blackberry bilgisayara baglayinca kendini flash bellek gibi gosteriyor.iphone ise itunes olmadan acilmiyor.

ben geçen yıl iPhone'um yokken bir arkadaşım iPhone'unu pcye bağladım ve pcde doğal olarak iTunes yoktu ama ben video ve resim alışverişinde bulundum gayet. Ayrıca benim iPhone'da iTunes varken bağlayınca usb bellek gibi gözüküyor altta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

yedek sim alacaksın. fakat yedek sim zor bulunuyor ben zor bulmuştum. geldiği anda bitiyor adama söylersen senin için ayırır bir tane. sadece numaları aktarman gerekecek abonelikler kalacak

peki eski sim karttan eser kalacak mı abonelikler dışında? yani diğer sim kartın içerikleri yenisine aktarılmış mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

quote:

yedek sim alacaksın. fakat yedek sim zor bulunuyor ben zor bulmuştum. geldiği anda bitiyor adama söylersen senin için ayırır bir tane. sadece numaları aktarman gerekecek abonelikler kalacak

peki eski sim karttan eser kalacak mı abonelikler dışında? yani diğer sim kartın içerikleri yenisine aktarılmış mı olacak?

Rehberin hariç
    Eski hattında ne gibi kampanya, içerik vs. varsa, hepsi yeni aldığın sim kartda da olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

quote:

Rehberin hariç
    Eski hattında ne gibi kampanya, içerik vs. varsa, hepsi yeni aldığın sim kartda da olacak.

içerikten kastın ne? benim istediğim şey şu: eski simimdeki tüm dosyalar (işte o numaralar vs. var ya, bir de ben bir aralar çok oynamıştım bu hatla, pcye telefonu bağlayınca program simi de görüyodu ve ben sime dosyalar falan atmaya kalkmıştım sd card sanıp :D) eski simimdeki tüm dosyalar gitsin istiyorum, yeni sim bomboş gelsin (sadece abonelik ve kontör işleri eskisiyle aynı olsun) istiyorum. Kayıp simde verilen sim de mi böyle? Yani abonelikler ve kontör işleri dışında yepyeni sıfır kart mı?

• Sanırım yaşınız epey küçük sorduğunuz sorulara bakarsak. Denizden yeni karaya çıkmışsınız gibi her türlü şeyle ilk defa karşılaşıyormuş gibi sorular sormuşsunuz. Bu kadar pimpirikli olmayın ufak tefek konularda. Sadece ufak bir araştırma yapsaydınız internetten her türlü kaygınızın yersiz olduğunu anlardınız zaten burda ardarda soru sormanıza da gerek olmayacaktı.
    Sim kartta virüs diye bir şey yok emin ol iphone cihazına virüs bulaştırmayı başaramazsınız zaten.
    Sim kart yenilemesi yaptığınız an tamamen yepyeni bir kart verecekler size. İçinde hiçbir bilgi olmayacak doğal olarak. İçine kaydettiğin rehber ve gelen mesajların operatör tarafından sıfır çıkarılıp verilen bir hatta yüklü olmasını beklemiyorsunuz zaten herhalde. Tarifen neyse o olarak açılacak ve varsa paketlerin aboneliklerin aynı eski hattındaki gibi geçerli olacaktır.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virusyildo

Sanırım yaşınız epey küçük sorduğunuz sorulara bakarsak. Denizden yeni karaya çıkmışsınız gibi her türlü şeyle ilk defa karşılaşıyormuş gibi sorular sormuşsunuz. Bu kadar pimpirikli olmayın ufak tefek konularda. Sadece ufak bir araştırma yapsaydınız internetten her türlü kaygınızın yersiz olduğunu anlardınız zaten burda ardarda soru sormanıza da gerek olmayacaktı.
    Sim kartta virüs diye bir şey yok emin ol iphone cihazına virüs bulaştırmayı başaramazsınız zaten.
    Sim kart yenilemesi yaptığınız an tamamen yepyeni bir kart verecekler size. İçinde hiçbir bilgi olmayacak doğal olarak. İçine kaydettiğin rehber ve gelen mesajların operatör tarafından sıfır çıkarılıp verilen bir hatta yüklü olmasını beklemiyorsunuz zaten herhalde. Tarifen neyse o olarak açılacak ve varsa paketlerin aboneliklerin aynı eski hattındaki gibi geçerli olacaktır.

Saygılar.

Ya ben önceden nokia kullanırken, bilgisayarımdaki nokia uygulamasını açınca sim kart diye ayrı bir bölüm açılıyordu ve ben orayı çok kurcaladığımı hatırlıyorum, hatta SD kart diye bir sürü şeyler atmaya çalışmıştım yanlışlıkla. Kısacası çok kurcaladım sim card kısmını o yüzden soruyorum o sırada bilgisayarımdaki bir virüs girmiş midir diye. Neden sim karta virüs girmesi imkansız, sonuçta pc görüyor ve hafızası da var?

• Fiyat güncel hali: 12 TL'dir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.