Şimdi Ara

Kayıp kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. 3 gün önce kedi buldum 3 4 aylık ev kedisi. Aldım arka bahçeye koydum ama susmuyor bakıcısını arıyor sanırım kucağıma alınca susuyor hayvan sıcak yer, sevgi istiyor belli. Şuan garaja koydum oda da duruyor sesi kesildi.
    Gerçekten bakabilecek 3 gün sonra atmayacak arkadaş varsa alsın baksın.

Kötü haberim var bide. Dün gece de başka kedi buldum yavru yaralı bacağında cam vardı ve enfeksiyon kapmış gibiydi. Onu aldım eve baktık hiç hali yoktu sabah veterinere götürecektim. Gece ara ara baktım mama vermek için ben gelince kafasını kaldırıyordu ama kımıldamaya hali yoktu yattığı yerden. Sabah kalkıp baktığımız da ölmüştü. Çok üzüldüm.. arka bahçeye gömdük onuda.

Şimdi de bu kediyi atmak istemiyorum gerçekten bakabilecek arkadaş varsa lütfen yazsın.

Herkese iyi geceler. Kayıp kedi Kayıp kedi

• Sen baksana evin içinde oldukça istesende üzülemezsin iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedileri çok seviyorum ama okul yüzünden bakamıyorumUmarım gerçekten sahip çıkacak birisi bulunur

• Bisesbimby kullanıcısına yanıt
    Mesajda belirttim sanıyorum 3-4 kez denedim resim yüzünden silip baştan yazmak zorunda kaldım modilden girmiştim. Bizde zaten kedi var 8 yıldır yoksa bakardım. Kıskanıyor başka kedi getirince bazen yavru kedi bulup evde bakıyoruz psikolojisi bozuluyor ciddi ciddi. Yoksa bakardım zaten.
  • Hardwell076 kullanıcısına yanıt
    İnşallah dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Mesajda belirttim sanıyorum 3-4 kez denedim resim yüzünden silip baştan yazmak zorunda kaldım modilden girmiştim. Bizde zaten kedi var 8 yıldır yoksa bakardım. Kıskanıyor başka kedi getirince bazen yavru kedi bulup evde bakıyoruz psikolojisi bozuluyor ciddi ciddi. Yoksa bakardım zaten.

Haa anladım arka bahçemiz var diyosun orda bakamazmısın ilgi gösterince susuyormuş arka bahçede ilgi göster

Orda 3 tane daha kedi var onlara bakıyoruz ama bu durmuyor. Ev kedisi alışmış sokakta durmuyor ötüyor sabaha kadar. Ona en iyi yardım bakacak birilerini bulmak olacaktır. Yoksa bakarım sıkıntı değil bakıyoruz zaten hali hazırda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orda 3 tane daha kedi var onlara bakıyoruz ama bu durmuyor. Ev kedisi alışmış sokakta durmuyor ötüyor sabaha kadar. Ona en iyi yardım bakacak birilerini bulmak olacaktır. Yoksa bakarım sıkıntı değil bakıyoruz zaten hali hazırda.

Vay a. Dediğinden başka yapcak bişey yokmuş hakkaten facede hayvansever grupları filan var orada paylaş belki bulursun yuva benim de evde kedi olmasaydı izmirdeyse bende alırdım tipide aynı benziyo neyse iyi akşamlar

Atayım dostum oraya da sağolasın sanada.
  • Şaka maka bu havada kedi eti fena gider ustam. Eğer siz yemeyecekseniz bize yollayın.
  • Şehir belirtmemişsin hocam.

• .Aslan. kullanıcısına yanıt
    İstanbul hocam kusura bakma 50 kere silip yazdım mesajı telden resim atamadım silindi en sonunda pc den yazınca unutmuşum. İstanbul Kartaldayım. Getiririm ben kediyi ist neredeyse veya kim alacaksa gelebilir sıkıntı değil. Diğer kedinin de üzüntüsü var hala kafam dalgın.

• Olur. 30 kg da kendimden bir parça gönderirim yersen. Kedi üstünden şaka yapmayın hassasım :) Masum olan her şeye doğrusu.

• quote:

Olur. 30 kg da kendimden bir parça gönderirim yersen. Kedi üstünden şaka yapmayın hassasım :) Masum olan her şeye doğrusu.

O kedinin masum olduğu ne malum? Belkide bizden daha zeki bir ırk ve kendilerini gizlemek için düşünemeyen bir varlık gibi davranıyorlar ve aslında biz onları görmediğimiz zamanlarda bizi ölüme götüren tesadüflerin arkasındaki sebepleri oluşturuyorlar?
  • Fazla kedi eti yeme sen. Beyin göç ediyor. Ciddi ciddi yazmış bide ya. Onların bizi değil de, bizim onları ölüme götüren sebepler yarattığımız ortada. Konunun amacından sapmasını istemiyorum. Onun için uzatma.

• quote:

İstanbul hocam kusura bakma 50 kere silip yazdım mesajı telden resim atamadım silindi en sonunda pc den yazınca unutmuşum. İstanbul Kartaldayım. Getiririm ben kediyi ist neredeyse veya kim alacaksa gelebilir sıkıntı değil. Diğer kedinin de üzüntüsü var hala kafam dalgın.

Ne yazık ki Ankaradayım hocam.

• quote:

Fazla kedi eti yeme sen. Beyin göç ediyor. Ciddi ciddi yazmış bide ya. Onların bizi değil de, bizim onları ölüme götüren sebepler yarattığımız ortada. Konunun amacından sapmasını istemiyorum. Onun için uzatma.

Uzatmak maksadında değilde, ciddi yazmamıştım
  • Kusura bakma öyleyse. Yazdığın mesajın içeriğinin ciddi olması değil üşenmeyip ciddi ciddi yazdığından dolayı dedim. Yanlış bişey dediysem özür dilerim tekrar modumda değilim tam :)

• .Aslan. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol gene de. Yazdım gerekli yerlere de inşallah çıkacaktır kısa zamanda.

• quote:

Anladım hocam sağol gene de. Yazdım gerekli yerlere de inşallah çıkacaktır kısa zamanda.

Umarım hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.