Şimdi Ara

Kayıp dosyaları bulan en iyi programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle sitedeki yorumlar çok yetersiz. adam şu programı kullandım iyi kötü diyip çıkıyor. bir kaç arkadaş hariç onlar ayrıntıya giriyor ve nedenini söylüyor. böyle hiç yorum yapmayın daha iyi milletin kafası karışıyor sonra. en azından kullandığınız programın sürümünü yazarak belirtin de milletin bir işine yarasın. programlar her an güncelleniyor geliştiriliyor haliyle sürümler de farklı oluyor. belirttiğim çerçevede değerlendirme yaparsak herkes için daha yararlı olur.

ben kullandığım active file recovery 14.5.0.1 hakkında değerlendirme yapacak olursam :

.rtf dosyalarını iyi buluyor fakat fazla iyi değil. bazılarını bulamayabilir %65lık bir oranı buluyor.

**** dosyalarını da bulabiliyor fakat hepsini değil bunun da başarı oranı %65 diyebiliriz. en son kullandığım 7 mp3'ü özellikle aradım bulamadım.

ben özellikle bu 2 dosyayı tarattım daha çok eski tarihlerde silinenleri buluyor fakat nedense yakın tarihtekileri daha az buluyor ilginç. bir yerde hata mı yaptım bilmiyorum ama durum bu.

dikkatimi bir şey çekti

karşılaştırma :
    afr, mini tools 6.8' e göre daha iyi bir program. o%o programının bazı sürümlerinden de daha iyi. kurtarma yaparken durdurabilme özelliği var. fakat dosya ismi taratma özelliği yok bu çok önemli değil ama eksiklik. kurtarma esnasında bs'yi yormuyor kasma yapmıyor. 30 mb yer kaplıyor. programdan en iyi verimi ve sonucu almak için kurtarma işlemi bittikten sonra listelenen tüm dosyalarınızı çıkartacağınız adres windows klasörünün içi olsun. kurtarma adresini kesinlikle masa üstü yapmayın. veya harici bir hard diskiniz arsa kurtarma adresini harici diskinize gösterin. ayrıca minitools 6.8 programı da .rar ve .zip ve video dosyalarını bulmada etkili bir program fakat resim ve .txt .rtf gibi yazılı belgeleri bulmada zayıf.

• konuyu okumadım başlıktan anladığımı yazıoyrum bu kadar uzun yalırımı

easy recovery ful sürüm
  • zaten konuyu okusan şu yorumu yapmazdın. bende kısa yazmaya karşı olduğum için uzun yazdım zaten ama yinede saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.