Şimdi Ara

KAYBOLAN YETNEKLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar vergi topluyo devlet azcıkta şu müzik heveslisi insanlarımıza yatırım yapılsa yarım dünya hasan diye bi roman klarnetçi vardır efsane çanakkaleden türkiyede kimse bilmez fransa da efsanedir düşünün bi olaya bakın yazıktır bu memleketin yetenekli evlatlarına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 24 Ocak 2013; 3:56:38 >

• yarım dünya hasanı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz hüsnü şenlendirici vardır. bu hasan da yetenekli mi hüsnü şenlendirici kadar? eğer öyleyse videolarını falan paylaş da izleyelim kaybolmasın bu yetenek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim48

yarım dünya hasanı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz hüsnü şenlendirici vardır. bu hasan da yetenekli mi hüsnü şenlendirici kadar? eğer öyleyse videolarını falan paylaş da izleyelim kaybolmasın bu yetenek..

en az hüsnü şenlendirici kadar yetenekli youtube da video ları çoktur yaşlıca bi amcamız fransa da çok meşhur cnn belgeselini bile çekti abimizin.
  • Melis Danişmend'in daha çok tanınan bir şarkıcı olması gerekir diye düşünüyorum. Alternatif rock yapıyor. Model'den çok daha kaliteli olduğu görüşündeyim.

Bin Doz Öfke -http://www.youtube.com/watch?v=zTiYgTOieNA
    Her Şey Normal -http://www.youtube.com/watch?v=kRysKBdB0fs
    Çok Geç (Feridun Düzağaç Cover) -http://www.youtube.com/watch?v=zkRll_rtud0

• Bence devletin pop müziği toptan yasaklaması gerekir.
    Atatürk'e müzik konusunda kızardım neden Türkçe müziği yasaklayıp batı müziğini getirmeye çalışmış diye ama tamamen haklıymış.
  • Türkiyede rap,elektro ve rock müziği çok çok iyi yapabilecek adamlar var ama millet hala serdar ortaç ve demet akalının peşinde valla üzülmemek elde değil çok büyük yetenekler daha kendini gösteremeden yok oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim48

yarım dünya hasanı bilmiyorum ama bizim bildiğimiz hüsnü şenlendirici vardır. bu hasan da yetenekli mi hüsnü şenlendirici kadar? eğer öyleyse videolarını falan paylaş da izleyelim kaybolmasın bu yetenek..

en az hüsnü şenlendirici kadar yetenekli youtube da video ları çoktur yaşlıca bi amcamız fransa da çok meşhur cnn belgeselini bile çekti abimizin.

youtube'dan bir bakiyim merak ettim doğrusu. inşallah vakit kaybı değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ülkemizde o kadar yetenek varken bunlar göz ardı edilip saçma sapan hiçbir yeteneği olmayanlar yüceltilip para kazandırılıyor. Bazıları ise fiziğini kullanarak ünlü oluyor. Okullarda flütten öteye gidilmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 30 Ocak 2013; 15:40:38 >
  • başım çok ağrıyo hep bu devlet yüzünden
  • Bi ara popstar Abidin vardı kör olası çöpçüler dedi dedi kayboldu yazık
  • Bayhan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

Bayhan

• Göktan vardı. 2 albüm yaptı ama hiç bilinmedi. Sen diye bir şarkısı vardı sanırım 2002'de. O biliniyordu en çok , o da Tual'in şarkısıydı tekrar yorumlamıştı bir de sonundaki şiiri farklıydı. Ama o şarkı Göktan'dan biliniyor daha çok ve Türk pop'unun yüz akı. Son albümünü 2007 ya da 2008'de çıkardı kayboldu.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.